“Бомж Василь”: успішний успіх дружини Остапчука Полтавської перейшов на новий рівень – одягається в мішок

Дружина українського шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська після шлюбу зі знаменитістю стала активною медійною особою, яка висвітлює у своєму блозі майже все повсякденне життя.

23-річна журналістка Катерина Полтавська до знайомства з відомим українським телеведучим Володимиром Остапчуком аж ніяк не уявляла себе частиною життя сучасного шоу-бізнесу, не бачила себе в заголовках преси та і взагалі не виставляла на показ свою повсякденність. Утім, медійність Володимира направила Катерину на інший напрямок руху, зробила її впізнаваною та успішною.

В медіа шириться інформація, що Остапчук зав’язав романтичні взаємини з Полтавською, бувши у шлюбі з нотаріусом Христиною Горняк, з якою розлучився восени 2022 року. На це вказує одна дата святкування річниці стосунків Володимира з Катериною, яка збігається з днем розірвання шлюбу з його другою дружиною. Тож, припускаємо, що шоумен зав’язав нові стосунки, не розірвавши ще попередні, офіційним розлученням.

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук

Однак нова дружина телеведучого ніяк не коментує дані припущення від уважних фанів, а тому далі продовжує активне соціальне життя в режимі онлайн. Цього разу журналістка оприлюднила нове відео, де показала свій стиль одягу у повсякденності, а не на світському заході.

Імовірно, Катерина прихильниця вільного одягу оверсайз, оскільки на ній біла куртка великих розмірів, джинси вільного крою з низькою посадкою та звичайна біла футболка. Доповнила даний образ брендовою сумочкою від Gucci.

Успішний успіх дружини Остапчука Полтавської перейшов на новий рівень

Нагадаємо, що стосунки з Катериною Полтавською для Володимира Остапчука виявилися вже третіми. До шлюбу з дівчиною, яка молодша за нього на 16 років, шоумен розлучився з нотаріусом Христиною Горняк у 2022 році та попередньо з Оленою Войченко у 2020 році.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.