“Не буду в подробицях описувати”: Олена Кравець показала маленьку дочку після операції і назвала її діагноз

Відома українська акторка і телеведуча Олена Кравець розповіла про неприємний випадок, який стався з її дочкою. Дівчинка була вимушена лягти на операцію.

Як відомо, маючи дорослу дочку, Олена Кравець раптом повідомила, що стане матір’ю ще раз. В результаті у артистки народилася двійня. Старша дочка гумористка була вимушена з’їхати з їхньої квартири та почати жити окремо, так як місця на всіх не вистачало, та й ростити двійнят доволі непросто, як і жити з двома малюками під одним дахом. Пізніше з’ясувалося, що дівчині такі зміни пішли тільки на користь.

Народження двійнят стало справжнім святом не тільки для зіркового сімейства, але й для фанатів Олени. Але час минає дуже швидко, і діти ростуть.

Олена Кравець повідомила, що її дочка потрапила до лікарні і перенесла операцію

Родина Олени Кравець
Олена Кравець повідомила, що її дочка потрапила до лікарні і перенесла операцію

Чим більші дітлахи, тим більші проблеми. Нещодавно гумористка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що її дочка Катя була вимушена лягти на операцію. А вся справа в тому, що дівчинка зламала собі руку.

На щастя, Катя добре перенесла анестезію і зараз із нею все добре. Проте їй ще якийсь час довелося носити гіпс.

“Не буду в подробицях описувати той день, скажу тільки, що він був суцільним нашим хвилюванням, ви розумієте. На фото – Катя позавчора в новій шапці та шарфі, не хотіла знімати. І вона ж у день перелому після операції. Зверніть увагу, без гіпсу!”

Олена Кравець повідомила, що її дочка потрапила до лікарні і перенесла операцію

У кадрі маленька красуня постала у заплаканому вигляді. Її права рука помаранчева через спеціальну обробку. Для руки використали спеціальний тутор з ремінцем. Втім, ліва рука також трохи постраждала, вочевидь від крапельниць та уколів.

Цікаво, що зазвичай в дитинстві подібне стається з хлопцями, але новий спогад у скарбничку додала саме Катя. Залишається сподіватися, що через багато років, згадуючи даний інцидент, вона буде тільки сміятися.

Нагадуємо, що не так давно Олена відокремилася від Кварталу та продовжила свій шлях самостійно. Тим не менш, акторка не заперечує можливість того, що повернеться до колективу.

Схожі статті

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.