Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

З дівчиною бізнесмен зійшовся невдовзі після розлучення з другою дружиною Лілією Реус. Шлюб протривав всього декілька місяців, що стало великим сюрпризом для підписників обидвох інфлюенсерів. Мурат одразу ж вирушив на батьківщину і декілька тижнів провів у Туреччині. Після повернення його колишня дружина Лілія одразу ж вирушила до Ірландії разом з дочкою.

Приблизно у цей період часу на особистій сторінці Мурата в соціальній мережі Instagram почала з’являтися дівчина на ім’я Фоксі. А про стосунки між молодими людьми заговорили, коли пара відпочивала в Арабських Еміратах у компанії дочки бізнесмена від Ані Лорак Софії.

Мурат Налчаджиоглу показав сина нової обраниці Анастасії Фоксі

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу показала, на що готова заради нього
Мурат Налчаджиоглу показав сина нової обраниці Анастасії Фоксі

Цікаво, що на той момент син самої Анастасії у кадрі не засвітився, і тривалий час підписники навіть не знали, що в неї є дитина. Однак, у попередньому шлюбі дівчина дійсно народила хлопчика. І днями Мурат показав, як виглядає його пасинок.

Днями Мурат показав, як затишно провів вечір у компанії близьких людей: спочатку разом з пасинком та майбутньою тещею вони смачно поїли в одному з київських закладів. Після вечері родина влаштувала прогулянку нічною столицею та піднялися на скляний міст, де насолодилися музикою вуличного музиканта. Зокрема, бабуся з онуком навіть потанцювали під ліричну мелодію.

Мурат Налчаджиоглу показав сина нової обраниці Анастасії Фоксі

Примітно, що не так давно Анастасія відповідала на різноманітні питання від підписників, і зізналася, що виявляється не працює, і її повністю утримує Мурат. Задля підтримання іміджу та у якості хобі Фоксі іноді бере участь у різноманітних фотосесіях, у якості моделі.

Нагадуємо, що за офіційною версією, Мурат та Ані Лорак розлучилися через численні зради бізнесмена. Під час його другого розлучення жодних офіційних заяв на цей рахунок не було, однак Реус також прозора натякнула на те, що чоловік не був їй вірним.

Схожі статті