Ніна Матвієнко записала перед смертю звернення до Тоні Матвієнко і довела мережу до сліз: “Хата без тебе”

Тоня Матвієнко, яка зараз оплакує свою матір, місяцями раніше показала неймовірне звернення від своєї матері, яке було записано не так задовго до її смерті.

Перед своєю смертю Ніна Митрофанівна попросила свою сім’ю про велику кількість речей, але всі вони були почуті та виконані. Перш за все, покійна просила, щоб на її похоронах ніхто не плакав. Зірка не хотіла щоб її ухід був саме таким, тож присутні на церемонії прощання були стримані і навіть намагалися злегка посміхатися, щоб вшанувати пам’ять серця української пісні.

Ніна Матвієнко записала перед смертю звернення до Тоні Матвієнко

Ніна Матвієнко вразила виглядом
Ніна Матвієнко записала перед смертю звернення до Тоні Матвієнко

Однак, пізніше з’ясувалося, що сім’я також просила не згадувати останні дні життя артистки. Пресі рекомендували не порпатися у цьому відрізку біографії виконавиці, а близьким не спілкуватися на цей рахунок з журналістами. Але інформація все одно почали виходити назовні, а в соціальних мережах пішли доволі неприємні обговорення та плітки.

Тим не менш, родина повністю проігнорувала все, що відбувається навколо новини про кончину Ніна Митрофанівна. Тоня Матвієнко присвятила своїй матері неймовірну пісню “Сік землі”, а не так давно також показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram її відеозвернення, яке було записано навесні 2023-го. Легенда української естради розповіла найріднішій людині про свої почуття та фантастичним чином описала свої почуття до дочки.

“Я люблю тебе. Я дуже сумую за вами. Ви не уявляєте скільки ночей сниться мені кожен… Нехай краще буде та кухня брудна, те щось незроблене не так. Нехай це все повториться ще раз, але щоб ти там була. Тому що хата без тебе… там може нікого не бути, але якщо тебе немає – там нема хати”, – сказала у відео Ніна Митрофанівна.

Нагадуємо, що прощання з артисткою відбулося у київській філармонії. На похороні були присутні Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Петро Гончар, Уляна Матвієнко, велика кількість артистів, таких як Наталія Могилевська, Камалія, а також представників еліти. Черга бажаючих віддати шану покійній простягнулася на декілька сот метрів.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.