Злата Огнєвіч показала круглий живіт зі сцени і не залишила сумнівів щодо свого стану: на порозі материнства

Відома українська співачка Злата Огнєвіч заінтригувала мережу, з'явившись на сцені з округлим животом. Чи є імовірність того, що вона очікує на дитя?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч ще 3 роки тому активно говорила про те, що мріє налагодити особисте життя та знайти другу половинку. Заради цього вона навіть взяла участь у зйомках романтичного реаліті-шоу “Холостячка”. Втім, їй не вдалося мені знайти кохання, ні хочаб натхнення на його подальший пошук. Андрій Задворний розбив серце артистки і вона вирішила, що час піти на психотерапію, а не на побачення.

Злата Огнєвіч показала свій округлий живіт зі сцени

Але важко повірити у той факт, що за ці три роки у Злати не було романів. Артистка відноситься до тої категорії зірок, які повідомляють про зміни у своєму особистому житті дуже раптово.

Так само їй фантастично добре вдається приховувати усе, щоб вона не захотіла б сховати від людських очей. Втім, нещодавно артистка виступила в Одесі і засвітила під час свого перформансу круглий живіт.

Злата Огнєвіч показала свій округлий живіт зі сцени

Особливо добре зміни у фігурі виконавиці видно за рахунок того, що вона дуже струнка та має прекрасну фізичну підготовку. Але хто знає, можливо артистка просто добре поснідала перед виступом?

Нагадуємо, що за офіційною версією Злата Огнєвіч взяла тайм-аут у стосунках. Переможець шоу Андрій Звдворний вирішив розійтися з артисткою через півтора місяці стосунків, і зробив це не найкращим чином, повернувшись з відрядження та розповівши про своє рішення.

Після цього співачка публічно розповіла про те, що з нею сталося і не могла стримати сліз. З цього почався її конфлікт з колишнім хлопцем. Андрій заявив, що така поведінка нібито недостойна, і він не очікував, що співачка стане виставляти все на показ. Втім, з іншими чоловіками в неї збереглися дуже хороші стосунки, і Андрій ледь не єдиний, кому не вдалося знайти спільну мову з артисткою.

Бізнесмен вже давно пішов вперед, знайшов кохану жінку, а от Злата, за офіційною версією, топчеться на місці. І хтозна, коли саме вона наважиться розповісти про зміни в особистому житті.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.