Роки лікування, і все дарма: як виглядає Заворотнюк після тривалого лікування від тяжкої форми раку

Відома російська акторка, яка зробила життя багатьох людей на пострадянському просторі веселішим декілька років тому важко захворіла, і з тих пір ховається.

Анастасія Заворотнюк уже понад чотири роки бореться з раком головного мозку. За цей час актриса жодного разу не потрапила до об’єктивів камер, а її близькі намагаються зайвий раз не порушувати тему здоров’я Анастасії. Саме тому шанувальники зірки намагаються всіляко побачити в публікаціях її дочки Анни в соцмережах таємні знаки, які могли б вказувати на те, в якому стані зараз артистка.

Ганна завжди була близька із зірковою мамою. Підписники дівчини регулярно відзначають у коментарях, наскільки дівчина схожа на Анастасію.

Втім, нещодавно красуня все ж таки прокололася. Дівчина виклала фото з дому, і не побачила, що на тлі стояла фотографія у рамці, на якій видно Анастасію Заворотнюк. Жінка в кадрі була в пишній перуці, що знову ж таки говорить про втрату волосся.

Як виглядає Анастасія Заворотнюк

Як виглядає Анастасія Заворотнюк

Але акторка засвітилася і 2 роки тому. Мова йде про нашумілий знімок з камери дорожнього відеоспостереження, на яке потрапила Анастасія через чоловіка, що порушив правила.

На знімку можна помітити, що акторка серйозно набрала вагу, і в цілому виглядає зовсім не так, якою її звикли бачити шанувальники. Наближені до родини і відмічали, що Заворотнюк усіма силами намагається повернутися до форми, ходить до басейну і займається спортом, втім, на той час, поки є поліпшення зі здоров’ям.

Здебільшого ж аудиторія не вірить у те, що у Анастасії щось вийде, так як дану форму раку не беруться лікувати навіть європейські чи ізраїльські лікарі. Жанна Фріске мала такий самий симптом, і також довірилися російським лікарям, так як ніхто за це більше братися не хотів. За час лікування вона неймовірно змінилася і дуже не хотіла, аби фанати бачили її такою. Але журналістам все ж таки вдалося отримати ексклюзивні кадри, які наробили багато шуму в мережі.

Дочка Анастасії Заворотнюк Ганна усіма можливими способами намагається уникати питань про матір, хоча не так давно і визнала, що Заворотнюк дійсно хворіє.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.