Щасливе подружжя знову чекає на лелеку: екс-“холостяк” Макс Михайлюк повідомив про другу вагітність дружини

Нещодавно, учасник шоу "Холостяк" Макс Михайлюк повідомив, що його дружина Даша Хлистун вагітна. Пара виховує донечку та чекає на другу дитину.

Чоловік, що приймав учать в реаліті-шоу “Холостяк” Макс Михайлюк оприлюднив радісну звістку. Максим повідомив підписників про вагітність своєї дружини. Новиною пілот поділився в соціальній мережі Instagram. На фото чоловік разом з дружиною Дашею Хлистун сяють посмішками та тримають в руках позитивні тести на вагітність.

“Чудеса вимагають трохи часу”, – підписав допис Михайлюк.

Макс Михайлюк повідомив про другу вагітність дружини
Екс-холостяк повідомив про другу вагітність дружини

Фоловери відреагували миттєво. Під постом багато привітань. Підписники бажають батькам та їх майбутній дитині багато здоров’я та щастя в житті. А також, легкої вагітності та пологів дружині пілота.

“Вітаємо вас! Бажаємо вам багато здоров’я і щоб малюк народився здоровим. Обіймаємо.”, “Щиро вас вітаю, легкої вагітності та щасливих пологів!”, “Нехай все буде чудово. Мирного неба над головою та добробуту”, “Щирі вітання! Україна радіє за вас”, “Вітаю вашу родину”, – написали фоловери.

Макс Михайлюк повідомив про другу вагітність дружини
Михайлюк повідомив про другу вагітність дружини

Нагадаємо, Макс брав участь в 10 сезоні шоу “Холостяк”, де у фіналі обрав гімнастку Дашу Ульянову. Проте, після проєкту пара розійшлася. Даша не змогла переступити через інтимні відносини чоловіка з іншою учасницею, під час зйомок реаліті.

Зараз Максим має свою школу пілотів. Його обраниця модель Даша Хлистун вже народила коханому донечку – Аріану. Незабаром, після цього пара побралася. Весілля зіграли влітку 2021 року. Чоловік намагається весь вільний час присвячувати родині та публікує багато спільних фото в Instagram.

Макс Михайлюк повідомив про другу вагітність дружини
Макс Михайлюк повідомив про другу вагітність дружини

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.