Достриглася до каре: 46-річна Лідія Таран кардинально змінила імідж у Франції та показала, як зараз виглядає

Відома українська телеведуча Лідія Таран, яка вже півтора року знаходиться в еміграції вразила мережу раптовими змінами в іміджі. Зараз зірка носить каре.

Як відомо, ведучі новин мають звертати серйозну увагу на свій зовнішній вигляд, адже кожного дня з’являються на екранах, і окрім професійних навичок, не менш важливими є картинка, за якою спостерігають глядачі.

Саме тому Лідія Таран завжди виглядала максимально класично, мала лагідний макіяж і могла похизуватися елегантним стилем. Так пройшли 20 років телеведучої.

Лідія Таран зробила собі модне каре і показала результат

Лідія Таран зробила собі модне каре і показала результат

Півтора роки тому журналістка емігрувала разом зі своєю старшою дочкою Василиною до Франції. Такий вибір зірка зробила неспроста. Вся справа в тому, що Лідія активно вивчала французьку мову і вирішила повністю зануритися у дане середовище, щоб швидше надолужити усі цілі. Ба більше, Таран навіть вступила до університету та отримує вищу освіту.

Невідомо, чи збирається телеведуча повертатися до України, адже її квартира постраждала, а дочка вже звикає до нового життя. Ба більше, нещодавно зірка вирішила трохи змінитися і зовні. Так, Таран оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому постала з короткою стрижкою. І варто відмітити, вона їй неймовірно пасує.

Примітно, що где також приємно дивує змінами в стилі одягу. Зірка почала обирати більш яскраві та ніжні кольори, а також трохи експериментувати з макіяжем.

Нагадуємо, що після 24 лютого Андрій Доманський (колишній чоловік Лідії Таран) видалився з соціальних мереж. Тривалий час журналісти не могли встановити місцезнаходження свого колеги. Тим паче, що раніше він неодноразово проявляв толерантність до так званого “сусіда”.

І лише нещодавно стало відомо, що Доманський виїхав з України та осів у Прибалтиці. Примітно, що він має на це усі права, так як є багатодітним батьком. Зірка виховав аж 6 дітей. При цьому на особистій сторінці його дружини Марини вказано, що вони знаходяться в Києві. Через це преса припускає, що подружжя могло розлучитися.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.