Темні очі та руда шевелюра: 51-річний Ектор Хіменес-Браво вперше за багато років показав другу половинку

Відомий українськийшев-кухар Ектор Хіменес-Браво заінтригував мережу, пообіцявши показати своїм підписникам другу половинку. Про що йшла мова?

2 роки тому Ектор вперше заговорив про те, що в нього з’явилася кохана дівчина. На цей раз шеф-кухар абсолютно серйозно заявив, що не має жодного наміру показувати її публіці, так як його минулі стосунки зруйнувалися через його популярність.

Було відомо лише про те, що дівчина доволі молода, а після 24 лютого переїхала до Польщі, де перебуває по сей день. Її зовнішність досі залишається загадкою для фанатів, як власний і її особистість.

Ектор Хіменес-Браво вперше за багато років показав другу половинку

Ектор Хіменес-Браво покинув Колумбію
Ектор Хіменес-Браво вперше за багато років показав другу половинку

І от нещодавно Ектор вирішив трохи поінтригувати свою публіку та заявив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що готовий показати другу половинку.

“Нарешті я готовий показати вам другу половинку. Рік я був один. Один переживав події, які відбуваються в Україні. Рік готував наодинці. Рік тренувався та повертався в порожній дім. Рятувала лише робота. Але в один момент я вирішив, що так не можу. Минулої зими я їздив в Колумбію. І коли повертався додому, вирішив забрати з собою Лупіту. І в прямому сенсі Лупіта мене врятувала. Вона мене чекала вдома, вона ніби моя дитина. Смішно, але так і є. Але час настав, я не можу це приховувати. У Лупіти з’явився бойфренд. Знайомтеся, це Чакі. Пробачте мене, я трохи хотів створити інтригу, але переборщив

Ектор Хіменес-Браво вперше за багато років показав другу половинку. Скріншот особистої сторінки зірки

У себе б нічого, але кулінар не уточнив, що має на увазі коханого своєї собаки. Виявляється, у чоловіка з’явився новий член родини.

Мова йде про кавалера його улюблениці Лупіти. Але невідомо, чи проживає Чакі разом з Ектором, або ж приходить лише на побачення.

Варто відмітити, що у кулінара є ще одна собака, яку звуть Чоко. Він дуже любить своїх пухнастиків і намагається створити для них максимально комфортні умови для життя. Також вони є основними героями його контенту у блозі.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?