Пугачова, Ірина Білик та інші зірки віком 50+, які одягаються як підлітки: самі собі стилісти (ФОТО)

Сучасні панянки, яким за 50+ не розділяють речі на категорії "для старшого покоління" й "для молоді". Ці рамки вже не для них, для них вони вже розмиті.

Вони вдягають все, що їм до душі: вбрання, в якому почувають себе впевненими, привабливими та яскравими. Зірки віком 50+ все частіше відмовляються від довгих суконь та класичних стилів одягу на користь вкорочених курток, светрів оверсайз чи одягу в яскравих кольорах. Вони носять не те що молодіжний одяг, а навіть те, що одягають підлітки. При цьому абсолютно не комплексують.

Про деяких руйнівниць стереотипів одягу для жінок 50+

Одна зі знаменитостей, яка обожнює експериментувати зі своїм образом – Ірина Білик. Артистка полюбляє яскравий одяг, що дозволяє їй візуально змінусувати ще декілька років. Нещодавно вона все частіше стала з’являтись в  яскравих кольорах худі та приміряти на себе чуттєві жіночі образи.

Ірина Білик: сама собі стилістка
Ірина Білик: сама собі стилістка

А Руслана Лижичко вже не одне десятиліття підтримує образ тієї, що танцює з вовками. Після перемоги на конкурсі “Євробачення-2004”.

Руслана Лижичко: сама собі стилістка
Руслана Лижичко: сама собі стилістка

Тільки з часом одяг співачки перестав бути таким відвертим. Й в повсякденному житті Руслана не відрізняється особливим різноманіттям. Багато одягу зі шкіри, переважно в чорному або темних тонах. Але все стильно та зі смаком. Весь одяг й надалі підкреслює підтягнуту фігуру.

Руслана Лижичко: сама собі стилістка
Руслана Лижичко: сама собі стилістка

Скандальна Примадонна давно вже змінила свої незліченні сценічні балахони на більш класичний та стильний одяг. Фанати, журналісти не втомлюються обговорювати нові образи Алли Борисівни, якими та постійно дивує публіку.

Алла Пугачова: сама собі стиліст
Алла Пугачова: сама собі стиліст
Алла Пугачова: сама собі стиліст
Алла Пугачова: сама собі стиліст

Вони стверджують, що в спробах надурити час, Пугачова зайшла надто далеко. Модні критики не такі категоричні, і залишають за Аллою право на самовираження, попри її вік.

Україна наближається до Європи, тому час звикати до європейської тенденції – давати людям похилого віку право на життя і самовираження.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.