Чоловіка Олі Полякової “застукали” з іншою жінкою: 60-річний Вадим Буряковський не навіть не заперечує

Родина Олі Полякової потрапила у дуже смішну ситуацію. Кадри з її чоловіком Вадимом, який знаходився у обіймах відомої режисерки, засвітилися в мережі.

Впродовж 3 років Оля Полякова активно обговорює з аудиторією стосунки зі своїм чоловіком. Артистка не приховує, що так само отримує виклики. Мовляв, часом доводиться проживати кризи, часом все налагоджується. Втім, розлучення, про яке неодноразово говорила преса все ж таки не було і не буде.

Чоловіка Олі Полякової застукали з іншою жінкою

Оля Полякова вразила зізнанням про зіпсовані стосунки з чоловіком
Чоловіка Олі Полякової застукали з іншою жінкою

Ба більше, співачка навіть була вимушена звернутися до аудиторії з проханням припинити розпускати чутки про її розрив з благовірним. Мовляв, це неправда.

При цьому співачка неодноразово говорила, що не вірить у невірність свого благовірного. Мовляв, для того, щоб зраджувати необхідно вміти користуватися гаджетами, а також багато брехати. Втім, такими талантами Буряковський, мовляв, не володіє.

Нещодавно Полякова зайвий раз довела, що абсолютно довіряє своєму обранцю. Так, чоловіка співачки “застукали” в обіймах іншої жінки. Він тепло спілкувався і лежав на грудній клітці у відомого Олени Вінярської, поки його зіркова дружина готувалася до виступу.

“Дорога Олю, поки ти репетируєш свій концерт, твій чоловік в повній цілості. Владюшечка під нашою опікою”, – заявила у своєму відео ролику Вірнянська.

Вадим Буряковський в цей момент посміхався і охоче прикладав голову до форм Вінярської. Більш того, він сказав, що дружина дозволяє йому подібне робити.

Чоловіка Олі Полякової застукали з іншою жінкою. Кадр з опублікованого режисеркою відео

Нагадуємо, що днями Оля Полякова розповіла про те, як різниця у віці вперше стала проблемою у їхньому шлюбі. Співачка зізналася, що 20 років тому це було дуже цікаво, але на даний момент в них з чоловіком абсолютно різні біоритми, хобі, погляди, і вони не можуть підлаштуватися.

Навіть розпорядок дня чоловіка Вадима для Олі Полякової зовсім незручний та незрозумілий. Пара при цьому спить на різних ліжках. Також виконавиця визнала, що її благовірний хоче абсолютно іншого життя.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?