Як виглядає зять Ольги Сумської? Акторку попереджали, за кого вона видає заміж дочку, але було пізно

Ольга В'ячеславівна ще 2 роки тому могла хизуватися своїм зятем в інтерв'ю та повідати про те, як сильно любить сім'ю своєї старшої дочки. Зараз все змінилося.

Попри події в Україні Ольга Сумська підтримала бажання своєї старшої дочки Тоні Паперної навчатися в москві та отримати російське громадянство. При цьому зірка відкрито говорила в інтерв’ю, що це жодним чином не пов’язано з їхніми поглядами, а суто з професією у дівчини. Вона хотіла виступати у театрі своєї мрії, а для цього їй був потрібен паспорт.

Вже через 2 роки дівчина розчаровано визнала, що в неї не виходить. Мовляв, не вдається отримати документи і можливо мрія залишиться лише мрією.

Ольга Сумська показала, як виглядає її зять

Дочка Ольги Сумської зробила вибір між чоловіком і родиною
Ольга Сумська показала, як виглядає її зять

Але дуже скоро стало відомо, що Антоніна почала зустрічатися з росіянином і невдовзі заявила, що виходить заміж. Ольга В’ячеславівна була в захваті від свого зятя. Зірка нахвалювала його на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та у своїх інтерв’ю.

На будь-яку критику на адресу Володимира вона відповідала дуже емоційно та безкомпромісно. Хоча співвітчизники неодноразово говорили зірці про те, що чоловік є громадянином не тієї країни, де було варто шукати кохання.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Ольга Сумська показала, як виглядає її зять. Тоня Паперна та Володимир Яглич

Після 24 лютого Ольга В’ячеславівна навіть не згадувала публічно про чоловіка дочки. Паперну вона намагалася виправдати неодноразово, але врешті-решт вирішила, що також цього робити не буде. Тоня тим часом заблокувала українцям доступ до своєї особистої сторінки в Інстаграм, ходила на червоні доріжки в москві, а пізніше взяла участь у зйомках фільмів.

Ольга ж говорила, що її спадкоємиця не може покинути територію російської федерації нібито через сім’ю, а також не говорить про свою позицію через відсутність почуття безпеки за дітей. З часом українці почали помічати, що Тоня навіть не слідкує за новинами. Жінка може опублікувати наповнені щастям та радістю кадри, поки на її батьківщині публікують свічки на чорному тлі.

І хоча за зятя Сумська досі не сказала ні слова за 2 роки, акторка твердо говорить про те, що любить свою дочку, спілкується з нею, і цього не змінить абсолютно ніщо в світі.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?