Тоня Матвієнко показала батька-вдівця: ще не так давно тікав від дружини Ніни Митрофанівни на дачу

Відома українська співачка Тоня Матвієнко вперше за довгий час засвітилася у компанії свого батька Петра Гончара. Сталося це на церемонії прощання.

Ще 2 роки тому було важко уявити, як перевернеться життя Ніни Матвієнко, яка поскаржилася на свого чоловіка в інтерв’ю. Тоді зірка розповідала, що вони з благовірним вирішили розстатися. Мовляв, Петро Гончар не витримав того натовпу, який був у них в будинку і зʼїхав на дачу. Артистка пожалілася, що усе життя вона вкладалася фінансово у сім’ю, у той самий час, як її благовірний займався мистецтвом та своєю галереєю.

Тоня Матвієнко показала батька-вдівця

Тоня Матвієнко показала батька-вдівця

Вже через декілька місяців вона щиро пошкодувала про сказане. Зірка на всю країну визнала, що дуже погарячкувала, а рішення не буде. Судячи з усього, їм з чоловіком вдалося знайти компроміс.

А вже в жовтні 2023-го прийшла сумна звістка про кончину зірки. Ніна Митрофанівна пішла з життя в оточенні своєї сім’ї. Зірка до останнього приховувала свій справжній стан від шанувальників, і не бажала, щоб вони знали, якою вона була в останні дні свого життя.

Вона просила зберегти це у таємниці не тільки свою сім’ю, але абсолютно сторонніх людей. Саме таке прохання вона помістила у свою прощальну записку. А ще просила усіх не плакати на похороні. І варто відмітити, присутні трималися як могли.

Серед них був помічений і Петро Гончар, який несе траур по сей день. Чоловік виглядав дуже холодним, розгубленим та засмученим. Але що насправді коїлося в його душі знає тільки він сам. Досі він не дав жодного коментаря, і навряд нова життя на цей крок, адже усе своє життя обирав перебувати у тіні своєї дружини.

Тоня Матвієнко показала батька-вдівця. Петро Гончар

Нагадуємо, що прощання з Ніною Митрофанівною було дуже складним. До артистки прийшла неймовірна кількість людей, щоб шанувати її пам’ять. Черга вишукувалася на багато метрів уздовж вулиці.

Люди зайняли декілька кварталів, і всі чекали отримати можливість попрощатися з артисткою. Залишається великою загадкою, як сім’я витримала настільки важкий і морально, і фізично день.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.