Суддя “МастерШеф” почав носити картату сумку з ринку: Ектор Хіменес-Браво приміряв образ селянина

Улюбленець багатьох українців колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поїхав у село, де повністю змінив свій імідж. Таким суддю проєкту "МастерШеф" ще не бачили.

Всім відомий суддя проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, який є канадським та українським кухарем колумбійського походження, здивував своїм новим образом. Він подався у справжнє “закинуте” українське село. І там почав робити світлини з яких можна зробити лише один висновок: час зупинився 30 років тому, а про подальший розвиток ніхто і нічого не чув.

Хоча українці нині будують шикарні котеджі у найвіддаленіших селах, Ектору вдалося знайти приватний сектор із туалетом в дворі, справжньою мітлою, картатою сумкою з ринку та солом’яним капелюхом. Про всі свої пригоди в селі і свій новий образ-селянина Ектор Хіменес-Браво розповів на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За його словами, це був “перший” раз у його житті. Він відчував, як все оживає в його організмі. Саме так він описав усі свої пригоди в селі. Побував Ектор і в сільському магазині. Там він шукав необхідні йому різноманітні спеції. Місцева продавчиня просто оніміла і вся заціпеніла, коли він зайшов у магазин. Свої пригоди тут відомий шеф-кухар описав, як: “Я в селі не просто так. Ревізор Браво у сільському магазині”. Взагалі Ектор повідомив, що перебуваючи в селі він дуже добре задумався над життям.

Ектор Хіменес-Браво показав, як йому пасує картата сумка і капелюх з соломи
Ектор Хіменес-Браво показав, як йому пасує картата сумка і капелюх з соломи

Для фотосессії у селі Ектор Хіменес-Браво обрав дуже цікавий обрав. Капелюх із соломи, стару кофту з обрізаними рукавами. А ще прості шорти, брудні і обшарпані осінні черевики та картату сумку. Йому дійсно вдалося перетворитися на звичайного сільського чоловіка, якому нічого не потрібно в цьому житті і який особливо ні за що не переймається. Кофта, яку одягнув Ектор ще й була розірвана. За те на ній є великий надпис: “Gucci”.

Новий образ Ектора вже оцінили і його фанати та підписники в мережах. Насамперед, вони почали уявляти, як Ектор у сільському магазині шукає авокадо, в’ялені томати, кінзу. Ще вони фантазують, що скоріше всього, продавчиня в такому б магазині відповіла б йому наступне: “Бери цибулю, оселедця і іди проспись”.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?