Зірка телеканалу “СТБ” Надя Матвєєва розповіла, чи повернеться розважальне ток-шоу “Все буде добре”

Улюблена ведуча багатьох українців Надія Матвєєва натякнула на те, чи повернеться на телеекрани програма "Все буде добре". Зірка надала чітку відповідь.

Наближена до людей зірка телеканалу “СТБ” Надія Матвєєва втішила багатьох українців своєю заявою про те, чи буде продовження шоу “Все буде добре”. Це українська розважальна програма, яка вперше вийшла на телеекрани рівно 12 років тому. Команда, яка його створила, нині дивується, як швидко минув час. Останній випуск “Все буде добре” був презентований 27 грудня 2018 року. Тобто, дане шоу виходило протягом шести років підряд. За цей час на ньому побувало чимало зірок та різних експертів і цікавих людей.

За словами Надії Матвєєвої, вона сподівається, що вже незабаром це шоу зможе повернутися на телеекрани. Адже не дивлячись на те, що вже минуло шість років глядачі продовжують просити ведучу та засновників даного проєкту повернути це шоу. Самій же Надії Матвєєвій дуже сильно подобається допомагати людям гарними порадами разом із експертами.

Ось і зараз у своїй stories в соцмережі Instagram Надія Матвєєва звертається до багатьох жінок, які займаються тим, що “сидять” на суворих дієтах, відмовляються від певних продуктів, рахують калорії і загалом створюють напруження навколо харчування. Насправді, це шлях в нікуди. Причина — з початку людина схудне, а потім вся вага повернеться назад. І це просто буде повторюватися по колу: з початку жінка буде скидати, а потім все набирати, а можливо і навіть більше, ніж було на старті.

Зірка "СТБ" Надія Матвєєва розповіла, чи повернуть програму "Все буде добре"
Зірка СТБ Надія Матвєєва розповіла, чи повернуть програму Все буде добре

Зірка “Все буде добре” радить всім українкам створити “здорову харчову поведінку”. Тобто, харчуватися виключно здоровою їжею, але це не значить, що вся ця їжа така, що людина буде голодувати. Як відомо існує принцип “здорової тарілки” на якій показано, що, до чого і скільки має вживати людина. Це м’ясо, риба, овочі, фрукти, різні крупи.

“Тоді питання ваги, здоров’я, самопочуття буде вирішено назавжди. Ось така моя думка”, – пояснила Надія Матвєєва.

Так, саме на змінах харчової поведінки будується спосіб збереження своєї молодості, краси, схуднення та підтримки хорошого самопочуття. Чимало нових підходів до харчування нині створюють дієтологи-нутриціологи. Бажано звертатися до них, щоб розуміти, як скинути зайву вагу і при цьому залишатися здоровими.

“Ось такі підходи потрібно шукати. І цей підхід мені вельми імпонує. Налагодити питання харчування і здорового способу життя”, – звертає на цьому увагу Надя Матвєєва.

Щодо повернення програми “Все буде добре” Надія Матвєєва говорить, що далі буде! Будемо чекати.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?