Фігуриста, на шпильках та в шовковій сукні: Надія Мейхер показала, як змінилася за два роки свого мовчання

Відома українська співачка та акторка Надія Мейхер вперше за тривалий час показала, як виглядає. Зірка за 2 роки мовчання знову не знайшла, що сказати.

Як відомо, Надія Мейхер також отримала свою порцію критики через поведінку після 24 лютого. Зірка не заявила про свою позицію публічно, жодним чином не натякнула на неї в інформаційному просторі, а пізніше з’ясувалося, що поїхала до російської федерації та залишалася там деякий час.

Що саме Мейхер забула там достеменно невідомо. Як ніяк, вона заміжня за російським бізнесменом і це могло зіграти свою роль абсолютно в усіх питаннях, які виникали в голові у глядачів до артистки.

Надія Мейхер показала, як змінилася за два роки свого мовчання

Надія Мейхер нарешті показала свого чоловіка
Надія Мейхер показала, як змінилася за два роки свого мовчання

При цьому час від часу вона виходила на зв’язок та доносила необхідну інформацію українською мовою. Це збивало з пантелику. Деякі вважають, що Надія зберігала мовчання саме через свого чоловіка. Інші просто продовжують її любити за те, що вона красива, талановита та приваблива.

І цю репутацію Мейхер підтримує перманентно. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий відеоролик, на якому постала у шовковій сукні та на шпильках. На голові у артистки був суцільний безлад, але здається, це зовсім не завадило їй насолоджуватися собою.

Надія Мейхер показала, як змінилася за два роки свого мовчання
Надія Мейхер показала, як змінилася за два роки свого мовчання

Перед об’єктивом Надія просто танцювала, і робила це дуже незвично. Як і зазвичай, вона виділила за допомогою наряду усі свої вигідні форми та продемонструвала розкішну фігуру.

Нагадуємо, що Мейхер заміжня за російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим. Вони одружилися 2014 року. У пари є дві доньки. Також артистка виховує сина від попередніх стосунків. В обидвох партнерів є власний бізнес.

Мейхер в Україні розвиває свій бренд одягу Meiher by Meiher, а також влаштовує модні покази в Німеччині. Стосунків із чоловіком, а також його позиції Мейхер не коментує.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.