У Насті з’явився багатий іспанський коханець, а Потап знайшов нову юну музу: правди більше не приховати

Потап та Настя Каменських разом вже багато років. Втім, преса так і не дізналася, коли насправді між ними зародилися почуття, а ненависть переросла у бурхливе кохання.

Тим не менш, життя бентежне, і стається різне. Хоча публіка була неабияк рада почути, що Олексій та Настя все ж таки разом, про що багато хто мріяв самого дитинства, також у багатьох виникло розуміння, що цей союз може бути недовготривалим, адже ускладнюється кар’єрою артистки, непростою діяльністю Олексія, постійними розлуками через гастролі, увагою публіки, тощо.

Коли чергова пара шоу-бізнесу розлучається, є високий шанс почути, що їхня любов не витримала саме випробовування популярністю. Але як би там не було Настя та Олексій у цьому питанні дуже досвідчені, адже підкорюють шоу-бізнес майже 20 років.

Настя Каменських та Потап прокоментували своє особисте життя

 Настя Каменських та Потап прокоментували своє особисте життя

І вже 2 роки як навколо них ходять чутки про те, що насправді їхній шлюб дав серйозну тріщину, а можливо вже розвалився.

Зокрема нещодавно скандальний блогер Богдан Беспалов повідомляв, що Олексій зрадив Настю Каменських і закрутив роман з її кращою подругою Анною Андрійчук, яка жила з ними після розлучення з Олексієм Завгороднім.

Настя Каменських та Потап
Настя Каменських та Потап прокоментували своє особисте життя

Але нібито і Настя не промах, і не тільки почала шукати собі новий продюсерський центр, і навіть закрутила роман з якимось іспанцем. Обидві версії не отримали ніякого підтвердження, а Настя Каменських з Потапом в свою чергу заявили, що вони разом і нічого такого немає.

 Настя Каменських та Потап прокоментували своє особисте життя

І варто відзначити, що дійсно згодом до мережі потрапили кадри, на яких Олексій з Настею то сідають разом до літака, то присутні разом на заході, хоча роблять вигляд, наче прийшли окремо. Тож публіка схиляється до думки, що така модель поведінки зумовлена необхідністю Насті увійти на іспаномовний ринок.

Окрім того в її новій пісні відчувається рука Потапа, тож чутки про нового продюсера точно були хибними.

Схожі статті