Як виглядають дочки-двійнята Камалії від мільярдера Захура: каштанове волосся та бронзова шкіра

Камалія народила не так давно, але її дочки вже підростають та день за днем перетворюються на юних дівчат. Нещодавно співачка показала Арабеллу та Мірабеллу.

Півроку тому стало відомо, що Камалія та її чоловік Мохаммад Захур прийняли рішення розлучитися. Для фанатів це стало справжнім сюрпризом, адже від цієї пари вони подібного не очікували.

Ззовні здавалося, що все в порядку, і окрім подій в Україні пару нічого не тривожить. Насправді ж сім’я зруйнувалася. Тим не менш, співачка заявила, що вона продовжить спілкуватися зі своїм колишнім чоловіком та проводити з ним час, і все заради того, аби її дочки почувалися комфортно і мали впевненість в майбутньому.

Камалія показала своїх дочок Арабеллу та Мірабеллу

Нарешті вирішили конфлікт? Що між співачкою Камалією та мільярдером Захуром
Камалія показала своїх дочок Арабеллу та Мірабеллу

Зараз маленькі красуні проживають разом зі своїм батьком у Великобританії. Бізнесмен вивіз двійнят ще до того, як все почалося, маючи на руках реальну інформацію про 24 лютого. Зіркова мама виїжджати відмовилася через свої погляди та позицію.

Втім, зі спадкоємицями вона бачиться регулярно, хоча неймовірно сумує. Після літніх канікул вона буквально плакала, коли прощалася з ними та проводжали їх на вокзалі.

Тим часом уся особиста сторінка співачки в соціальній мережі Instagram усіяна фотографіями Арабелли та Мірабелли. Сестри неймовірно різні, і в той самий час дуже схожі між собою.

Підписники вже давно помітили, що одна є копією матері, а інша – батька. В них різний зріст, маса тіла, полярні характери, але двійнята мають однаковий розкішний колір волосся, а також темні очі.

Найбагатша співачка України Камалія забула, коли завагітніла
Камалія показала своїх дочок Арабеллу та Мірабеллу

Зазвичай спадкоємиці мільярдера одягаються у доволі світлі та часом яскраві кольори. Безумовно, їм доступні люксові бренди. Вони поки що не мають блогів в Instagram, або ж навмисне уникають публічної діяльності, знаючи про роботу своєї матері та супутні складнощі.

Сама артистка ніколи не приховувала, що є суворою матір’ю, яка уважно слідкує за успішністю своїх дітей в школі, їхніми заняттями спортом, тощо. Батько ж зарекомендував себе як людина, з якою можна розслабитися та відпочити.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.