Аліна Гросу стала профілем та вразила виглядом свого живота: співачка вже на порозі материнства

Знаменита українська співачка Аліна Гросу показала, як виглядає її фігура у профіль. Артистка навмисно виділила зону свого живота. Усі деталі в статті.

Знаменита українська співачка Аліна Гросу рік як перебуває за кордоном. До Сполучених Штатів вона переїхала в листопаді минулого року. Зірка одразу ж підкреслила, що не емігрує, а тимчасово проживає в іншій країні через проходження там акторських курсів. При цьому вона була вимушена перервати навчання через необхідність реабілітації, яку отримала в Індії.

Аліна Гросу вразила виглядом свого живота

Аліна Гросу ніжно притулила до себе маленького хлопчика
Аліна Гросу вразила виглядом свого живота

За цей час багато чого змінилося. Подейкують, що Аліна розійшлася зі своїм бойфрендом Романом, особливо після того, як він засвітився на червоній доріжці в Москві. Артистка відновила свої заняття творчістю, випускає нові пісні, знімає кліпи та продовжує тішити шанувальників новими публікаціями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Деякі з них дійсно дивують.

Наприклад, нещодавно вона показала у профіль, як виглядає її живіт. Вона постукала себе по пресу після чого заявила, що там знаходиться картопля. Якщо деякі фанати сподівалися почути новину про майбутню дитину, то розчарувалися одразу. Втім, Аліна заявила, що отримала більше ста відгуків на даний ролик.

Аліна Гросу вразила виглядом свого живота. Скріншоти особистої сторінки співачки

Нагадуємо, що після 24 лютого Аліна Гросу евакуювалася до Львова. Там на артистку чекав її маєток, в якому вона охоче приймала переселенців. Зірка днями пропадала на кухні, де готувала для своїх співвітчизників, але вже через півроку стало відомо про серйозні складнощі у здоров’ї Аліни. Що саме її турбувало вона так і не розповіла. Втім, зірка була вимушена лягти на операцію, після чого проходила складну реабілітацію.

Через декілька місяців ускладнення дали про себе знати, і Аліна виїхала зі Сполучених Штатів Америки, щоб отримати лікування в Індії. Зараз Гросу навіть не згадує в публічному просторі про свою хворобу, але і не розповіла, в чому була проблема. Родина Аліни залишилася в Україні, а зірка, судячи з усього, знайшла нового бойфренда.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.