54-річна Надія Матвєєва тимчасово взяла під свою опіку малюка: знову відчула, що таке материнський інстинкт

Українська телеведуча Надія Матвєєва замилувала прихильників новими світлинами з улюбленицею, яку взяла під тимчасову опіку. Знаменитість продовжує шукати для неї люблячу родину.

З початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей при порятунку себе та дітей не полишили домашніх тварин. Наразі в суспільстві та в інформаційному просторі все більше пропагується правильне та турботливе ставлення до чотирилапих друзів.

Так, відома українська телеведуча Надія Матвєєва розповіла про своє поповнення в родині. Жінка в медійному просторі давно прославилася як знаменитість, котра обожнює тварин. Відомо, що героїня нашого матеріалу у своїх соціальних мережах поширює інформацію про малюків та вже дорослих пухнастиків, які потребують люблячої родини.

Надія Матвєєва зізналася, що мати та син проти її молодого нареченого
Надія Матвєєва тимчасово взяла під свою опіку малюка

Цього разу на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram телеведуча повідомила підписникам, що взяла під свою тимчасову опіку маленьку дівчинку, собаку Люсі. Відомо, що малеча має проблеми зі здоров’ям, а тому потребує лікування, турботу, люблячу сім’ю та теплу домівку.

Зауважимо, що Матвєєва має свого домашнього улюбленця, на ім’я Семі, який встиг стати зіркою її блогу в Instagram та засвітитися на телебаченні. Імовірно, що саме з цієї причини Надя вирішила взяти цуценя Люсі лише на тимчасове виховання, а саме до тієї пори, поки вона не знайде їй нових господарів.

У новому дописі знаменитість ще раз нагадала своїм прихильникам, що Люсі шукає родину. Також малеча встигла побувати з тимчасовою “матусею” на зніманнях нового проєкту СТБ, ведучим якого став Григорій Решетнік. У гримерці зірці пощастило зустрітися з відомою акторкою Ольгою Сумською, яка постійно опікується безпритульними тваринами та допомагає їм знайти господарів:

“Люсі, яка у мене зараз на вихованні (шукаємо малечі гарну родину), побувала зі мною на зніманні нового проєкту СТБ (ведучий Григорій Решетнік). У гримерці пощастило зустрітися з неймовірною Ольгою Сумською”.

В кінці допису телеведуча закликала писати в особисті повідомлення всім тим, хто готовий взяти на себе відповідальність та подарувати Люсі нову сім’ю:

“Пишіть мені, якщо хочете взяти прекрасну собаку Люсі до себе в сім’ю”.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.