Не клеїться в шоубізі? Володимир Остапчук вирішив змінити професію: “Клопотенко, візьмеш на півставки?”

Відомий український шоумен Володимир Оспапчук приголомшив новиною. Чоловік вирішив відійти від публічності та зайнятися кухарською справою.

Телеведучий та шоумен Володимир Остапчук активно ділиться деталями особистого життя в соціальних мережах. Чоловік постить чимало відео та фото того, як проводить вільний час з молодою дружиною Катериною Полтавською. Цього разу він вирішив похизуватися своїми кулінарними вміннями.

Володимир Остапчук повідомив про зміну професії
Володимир Остапчук повідомив про зміну професії

На своїй сторінці в Instagram Володимир опублікував короткі відео. На них чоловік смажить млинці. До речі, виглядають вони досить непогано. Слід зазначити, що чоловік звернувся до відомого шефа України, з проханням прийняти його на роботу. Напевно, публічність втомила Остапчука, а регулярні скандали з його участю остаточно переконали його змінити сферу діяльності. Проте, виходити на повну ставку ведучий побоюється, тому попросить тільки про часткову зайнятість.

“Клопотенко, візьмеш на півставки на кухню?”- тегнув Остапчук у сторіс.

Володимир Остапчук повідомив про зміну професії
Володимир Остапчук повідомив про зміну професії

Трішки пізніше, чоловік показав засервірований столик, який прикрасив шикарний букет білих троянд. А на тарілці апетитно лежить стопка золотистих млинців, які шоумен поливає клиновим сиропом. Шкода, що камера не передає запахи. Схоже у пари намічається романтичний обід.

Володимир Остапчук повідомив про зміну професії
Володимир Остапчук повідомив про зміну професії

Кулінар Євген Клопотенко відповіді, щодо працевлаштування Остапчуку не надав. Шеф заклопотаний поїздкою в Ужгород, де милується краєвидами та ласує виноградом.

Володимир Остапчук повідомив про зміну професії
Володимир Остапчук повідомив про зміну професії

Нагадаємо, нещодавно про Володимира Остапчука жорстко висловилася суперблондинка Оля Полякова. Жінка зізналася, що вважає чоловіка брехуном, адже він розповідав про чудові взаємини з дружиною (на цей час колишньою  Оленою Войченко), коли вже пів року мав стосунки з іншою жінкою. Співачка вважає це неприпустимим, та запевняє, що зі своєю публікою варто бути відвертим та чесним.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.