Аліна Гросу кардинально змінила імідж та показала результат: зі світлої шевелюри у чорне каре (ФОТО)

Відома українська співачка Аліна Гросу поекспериментувала з волоссям і на цей раз показала, як виглядає з чорним каре. Чи пасує зірці нова стрижка?

З популярною українською артисткою Аліною Гросу публіка знайома більше 20 років. Тому її фанати мали можливість спостерігати за трансформаціями дівчини. Вона встигла вже багато разів змінити свій репертуар, а також стиль та образ.

Ще 3 роки тому, коли українці проживали свої найкращі часи Аліна була яскравою білявкою, яка одягалася у стилі “тиха розкіш”. Втім, після її переїзду до Сполучених Штатів Америки все трохи змінилося. Зірка раптом постала перед своїми фанатами з рудим волоссям, але і на цьому експерименти не закінчуються.

Аліна Гросу показала, як виглядає з чорним каре

Аліна Гросу зізналася про дитину
Аліна Гросу показала, як виглядає з чорним каре

Судячи з усього, Аліну надовго на подібний стиль не вистачило, і вона повернулася до яскравого блонду. І все ж продовжує дивувати мережу різними зачісками. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому постала з коротким чорним каре. Образ вийшов контрастним, адже шкіра у зірки дуже світла, майже фарфорова, а на вустах з’явилася яскраво червона помада.

Аліна Гросу показала, як виглядає з чорним каре

Образ доповнив елегантний шкіряний костюм та яскравий манікюр. Зірка з питалася у своїх підписників, чи варто їй перефарбуватися в брюнетку.

Нагадуємо, що після 24 лютого Аліна Гросу тривалий час перебувала в Україні. Здебільшого її резиденцією був маєток у Львові. Там вона приймала переселенців та охоче допомагала усім, хто в цьому мав потребу. Але вже влітку стало відомо, що у зірки є серйозні проблеми зі здоров’ям. Час від часу вона ділилася кадрами з лікарні, а пізніше повідомила про пережиту операцію. Що саме її турбувало досі залишається загадкою, але вже восени вона переїхала до Сполучених Штатів Америки, пояснюючи свій вчинок тим, що вирішила пройти акторські курси в Каліфорнії. При цьому їй довелося відлучитися на декілька тижнів через необхідність додаткової реабілітації, яку вона проходила в Індії.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.