Як виглядають діти Святослава Вакарчука? Маленькі принц та принцеса від мами з яскравою янтарною шевелюрою

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук багато років мав репутацію зразкового сім'янина, не маючи рідних дітей. Але нещодавно все змінилося.

Святослав Вакарчук відноситься до тих артистів, які за жодних обставин не розповідають, що відбувається в їхньому особистому житті, і хіба що можуть поділитися розповіддю про свою щасливу та гармонійну родину. Впродовж 20 років головною музою в його житті залишалася дружина Ляля, і шанувальники навіть не здогадувалися, що незабаром від їхньої історії кохання не залишиться і сліду.

Раптом піар–відділ музичного гурту повідомив про те, що Святослав вирішив розірвати шлюб з дружиною, з якою нібито побрався 2016 року. А через 2 місяці стало відомо, що в нього, виявляється, народився син, і йому вже близько 8 тижнів.

Святослав Вакарчук розповів про дітей від нової дружини

Святослав Вакарчук повідомив про смерть Козловського
Святослав Вакарчук розповів про дітей від нової дружини

Глядачі одразу ж почали звинувачувати музиканта у зрадах. Адже обидві новини наклалися і переросли у доволі негарну картину. Втім є висока імовірність того, що Святослав Вакарчук пішов від дружини давно, але не повідомив про це журналістам. А коли народився син, то вирішив, що необхідно розкрити карти.

Хлопчика назвали Іваном, на честь дідуся. Його матір’ю виявилася відома та успішна українська продюсерка Євгенія Яцута.

Святослав Вакарчук розповів про дітей від нової дружини

Не встигли шанувальники звикнути до думки, що Святослав нарешті став батьком, як стало відомо про другу вагітність жінки. Незабаром сім’я поповнилася прекрасною дівчинкою Соломією. Досі Святослав не показав жодного з дітей. Ба більше, він і сам бачить їх дуже рідко.

Після 24 лютого Святослав покинув домівку і здебільшого займається благодійними концертами. Особливо часто він навідується до захисників і зізнається, що зараз для нього це набагато важливіше, ніж сім’я, адже він хоче, щоб його діти росли в незалежній та щасливій країні.

Втім, попереду ціла епоха і Святослав Вакарчук імовірно все ж таки покаже своїх спадкоємців, коли вони трошки підростуть.

Нагадуємо, що у шлюбі з Лялею Вакарчук виховував падчерку. Тривалий час йому приписували батьківство над дівчинкою, але здебільшого преса схиляється все ж таки до того, що вона народилася від іншого чоловіка.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.