Ксенія Мішина забула Еллерта та вийшла в світ з іншим чоловіком: Слава Дьомін – новий коханий зірки?

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина 3 роки тому розійшлася зі своїм бойфрендом Олександром Еллертом, і впродовж довгого часу була самотньою.

Ще 3 роки тому українська публіка мала можливість активно слідкувати за особистим життям красуні Ксенії Мішиної. Здавалося, що в такої вродливої та талановитої жінки не може бути проблем з пошуком супутника для життя, і тим не менш, зірка довела, що з цим може зіштовхнутися будь-яка людина в незалежності від статусу, зовнішніх даних, фінансового стану.

Її роман з гумористом Олександром Артом не привів ні до чого хорошого. Хоча парі спочатку було дуже комфортно разом, але кризи не давали їм спокою. Врешті-решт. стався болісний розрив, з яким гуморист не збирався миритися.

Більше півроку він намагався повернути Ксенію, але здався після невдалого примирення з нею у Карпатах. Зараз комік знаходиться у Сполучених Штатах Америки, де наново будує своє життя, а Ксенія продовжує жити і працювати в Україні.

Олександру Еллерту дісталося після розставання з Мішиною
Ксенія Мішина вийшла в світ з іншим чоловіком

Ксенія Мішина вийшла в світ з іншим чоловіком

Хіба що нещодавно їй вдалося на робити багато шуму навколо імовірного роману зі Славою Дьоміним.

Ксенія Мішина вийшла в світ з іншим чоловіком

Так, нещодавно Ксенія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільні кадри з Платоном, журналістом та його сином. Цілком випадково на вулиці вони зустріли ведучого Славу Дьоміна з Владиславом.

Тоді зіркові батьки вирішили зробити дітям розважальну програму. Вони всі разом вирушили до Виташівської каплиці. На кадрах, опублікованих у мережі, було помітно, що знаменитостям весело разом. Їхні діти теж потоваришували.

“Ми тут суто випадково зустріли, дивіться, таких гарних хлопців. Вони нам обіцяли показати дуже гарне місце. Дуже цікаво”, – сказала Мішина і показала Славу та дітей.

Нагадуємо, що декілька років тому Слава Дьомін повідомив про своє розлучення з дружиною. Попри непрості стосунки з колишньою, він прекрасно ладнає з сином і багато часу проводить зі спадкоємцем. Також він відповідав на питання щодо можливого примирення з благовірною. За його словами, цього не станеться.

Схожі статті

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.