Донька Фреймут похизувалася розкішним придбанням у США: 18-річна Злата Мітчелл водить білий позашляховик

На даний момент уся сім'я Ольга Фреймут знаходиться далеко за кордонами України. Втім, шанувальники продовжують слідкувати за життям родини та її розвитком.

Найпершою територію України покинула старша дочка ведучої Злата. Примітно, що дівчинка має британське громадянство, адже є спадкоємицею англійця Ніла Мітчелла. Свого часу Фреймут збиралася будувати майбутнє разом з іноземцем, завагітніла і жила з ним разом, але почалися сильні конфлікти і телеведуча прийняла рішення, що необхідно розходитися.

Зі своїм батьком Злата не спілкується, але громадянство він їй приніс, так само, як і дав своє прізвище.

Дочка Ольги Фреймут показала машину, яку вона купила собі в США

Дочка Ольги Фреймут показала машину, яку вона купила собі в США

Незабаром в житті Ольги з’явився інший чоловік. Коли вона вже була популярною телеведучою, в неї закохався виконавчий директор Нового каналу Володимир Локотко. Від нього зірка народила ще двох дітей. На той момент Злата вже була дорослою, і збиралася вступати. На навчання дівчина рушила до Сполучених Штатів Америки, де перебуває більше трьох років.

Тим часом її родина проживає в Лондоні. Судячи з фотографій, які Злата у публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram США, в неї прекрасне молодіжне життя. І фінансова складова також знаходиться на високому рівні, адже Злата на відміну від багатьох американських юнаків, може собі дозволити водити білий позашляховик.

Адже така машина не тільки немало коштує, але й також дуже дорога в обслуговуванні, особливо в Штатах. Так само вона використовує багато палива, яке також не дешеве.

Дочка Ольги Фреймут показала машину, яку вона купила собі в США. Скріншоти особистої сторінки дівчини

Так, нещодавно у своєму блозі Злата показала, яку машину обрала та придбала. Але дівчина розповідала, що заробила на таку покупку самостійно, або ж їй у цьому питанні допомогла мати, яка на даний момент працює журналістку Великобританії, продає свої лекції, а також активно заробляє через Instagram.

У будь-якому випадку, тепер у Злати є ще ідеї для контенту, адже тепер на її сторінці будуть регулярно з’являтися фото з машини.

Схожі статті

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.