Переможниця “МастерШеф-13” Аліна Бурик вперше пояснила, чому вона і Влад Кецмур не разом: “Тому що…”

Аліна Бурик щиро вразила глядачів своїми кулінарними талантами в 13 сезоні. Але багатьом значно цікавішими були її стосунки з Владом Кецмуром. Чому зрештою така чудова пара не склалася?

На вихідних глядачі побачили уже 6 епізод “МастерШеф-14”. Але фанати досі продовжують ставити питання про участь в проєкті учасникам попередніх сезонів. Шанувальникам дуже цікаво дізнатися про досвід Аліни Бурик, її враження та, звісно, стосунки на шоу.

Хоча дівчина дуже часто відповідає на питання протягом останніх місяців, підписники завжди знаходять, чим поцікавитися ще. Деякі теми з’являються далеко не вперше, як взаємини з Владиславом Кецмуром, на інші відповідати Аліні поки не доводилося. Наприклад, про вибір судді, до якого учасники несуть страву на дегустацію. Бурик зазначає, що іноді учасники самі обирають, а часом їм кажуть, що треба підійти саме до Вови, Олі чи Ектора.

Переможниця відзначила декілька переваг проєкту з власної точки зону. “МастерШеф” показав Аліні, що вона не лише кондитер, а вміє також готувати інші страви. Вона здобула досвід, який не могла б отримати більше ніде. Зокрема, фіналістка вміє перетворювати стресові ситуації на саморозвиток та краще розуміє людей навколо.

Переможниця 13 сезону МастерШеф Аліна Бурик розповіла про те, що їй дав проєкт
Переможниця 13 сезону МастерШеф Аліна Бурик розповіла про те, що їй дав проєкт

Також проєкт дозволив Бурик поглянути на себе зі сторони та не зациклюватися на речах, на які вона не може вплинути. Якщо вас завжди цікавив процес запису рекламних вставок, то спеціально для них учасники нічого не робили. Дещо створювалося під час конкурсів, інше підготовлювалося пізніше та на монтажі інтегрувалося в епізод.

Та найбільшу цікавість, звісно ж, викликають стосунки Аліни з Владиславом Кецмуром. Чому зрештою вони не зійшлися? Переможниця відповідає на це дуже просто: почуття — це те, що або з’являється, або ні, і щось передбачити чи якось вплинути на це неможливо. Щоправда, дівчина не зазначила, чиї саме почуття вона має на увазі.

Кулінарка також зізналася, що їй часто пишуть у повідомлення запрошення зустрітися. Але Аліна чітко зазначила, що хоча й поважає бажання людей, але вона не є тією людиною, яка погоджуватиметься на побачення з незнайомцями.

Суперфіналістка МастерШеф-13 Аліна Бурик розповіла про стосунки з Владом Кецмуром
Суперфіналістка МастерШеф-13 Аліна Бурик розповіла про стосунки з Владом Кецмуром

Схожі статті

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.