Онука Софії Ротару показала діловий образ: жилет, спідниця і пальто – все як у Богині або жінки “на мільйон”

Знаменита 23-річна модель Соня Євдокименко, яка є онукою Софії Ротару, носить кольє більше за габарити своєї шиї, а ще полюбляє довге шкіряне пальто.

23-річна відома модель Соня Євдокименко, яка є рідною онукою легендарної української співачки Софії Ротару, презентувала образ ділової бізнес-вумен. Її стиль настільки крутий і вражаючий, що його не можна не помітити. Відео з новою фотосессією в образі ділової жінки модель виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Соня Євдокименко вийшла на вулицю у стильній чорній діловій жилетці з гарними широкими ґудзики. Такі жилетки зазвичай носять чоловіки, але такі шиють і для жінок. Вони виглядають злегка строго, але дуже солідно та елегантно. Під цю жилетку модель не стала одягати нічого. Тобто, вона зроблена в такому форматі, як кофта, і її можна одягати одразу на тіло без жодних водолазок, сорочок чи футболок. Жилетка настільки “приталена” до тіла, що одягнути щось під неї, в принципі, досить складно.

До жилетки Соня Євдокименко підібрала довгу чорну спідницю-міді (досить широкого крою). Поверх всього цього — довге чорне пальто з натуральної шкіри. Під спідницю вона вирішила одягнути досить великі і широкі, навіть злегка масивні, чоботи. І нічого, що це під спідницю! З аксесуарів модель вибрала сумочку світло-сіро-коричневого кольору. А ще дуже цікаві окуляри, скло яких складається з двох кольорів (синьо-білого) і має плавний перехід від одного тону до другого. Окуляри просто дивовижні, не стандартні і дуже не звичні.

 

Надзвичайно сильно “кидається” в очі — це дорогоцінні прикраси Соні Євдокименко. На її шиї не можна не помітити масивного та великого кольє. А ще коштовний ланцюжок із такою ж, масивною підвіскою в формі серця. На лівому зап’ясті дорогоцінний годинник. А на руці — каблучка з величезним каменем. Між своєю діловою жилеткою та спідницею модель додала ще один аксесуар — чорний шкіряний ремінь.

Схожі статті

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.