“Маша дуже некомфортна”: Єфросиніна осоромилася через спідницю і нарвалася на критику через недоречні жарти

Напевно, телеведучій чорна кішка дорогу перебігла. Мало того, що посеред шоу, вона ледь не загубила спідницю, так ще й на горіхи від хейтерів отримала.

Українська телеведуча, блогерка та волонтерка Маша Єфросиніна дуже заклопотана власними проєктами. Жінка не тільки встигає займатися своїм YouTube-каналом та фундацією, а й залюбки бере участь в інших проєктах.

Сьогодні, на каналі “Ветерани космічних військ“, вийшло нове відео. Гостями ексучасників “Ліги Сміху” стали Єфросиніна та Янович. Вони мали б розважити публіку яскравою грою та влучними жартами. Проте, день у блогерки не задався. Вже на початку шоу, через активні рухи Марія втратила перший ґудзик з велюрової спідниці, а незабаром відлетів і другий. Розріз став ну дуже відвертий, а ведуча ледь не засвітила п’яту точку на камеру.

Машу Єфросиніну розкритикували через участь у популярному шоу
Машу Єфросиніну розкритикували через участь у популярному шоу

Єфросиніній допомогли глядачі. Вони запропонували їй шпильку. Тож, честь та гідність Маші була врятована. Проте, решту шоу їй довелося стримувати свою активність та підтримувати свою спідницю.

“Дуже добре, що ти тепер з булавкою, бо я можу зурочити сьогодні”, – підколов колегу Янович.

Машу Єфросиніну розкритикували через участь у популярному шоу
Машу Єфросиніну розкритикували через участь у популярному шоу

На цьому, біди Марії не закінчилися. Шанувальники не оцінили її жарт. Жінка використала сталий вислів “три каліки”, стосовно присутніх в залі глядачів. В коментарях відразу з’явилися негативні відгуки. Єфросиніній порадили не приходити на подібні шоу та назвали її висловлювання некоректним.

“Машуня зіпсувала все з самого початку, з трьома каліками – це було жахливо, надіюсь її висловлювання не пройдуть повз…”, “Як важко дивитись цей випуск через Єфросиніну”, “Люблю ВКВ і дивлюсь абсолютно всі випуски хлопців, але от з Машею якось і не хочеться. ️Невже кращого нікого не знайшли?”, “Тільки почала дивитися і одразу якась відраза через Єфросиніну”, “Маша дуже некомфортна в цьому шоу, недоречні її висловлювання”, – написали під відео.

Машу Єфросиніну розкритикували через участь у популярному шоу
Машу Єфросиніну розкритикували через участь у популярному шоу

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.