Давно не Мейхер і не Грановська: відома співачка розкрила, яку правду приховує її паспорт вже багато років

Надія Мейхер розповіла, яке насправді прізвище взяла. Насправді, за паспортними даними, співачка вже давно має абсолютно інше прізвище. Деталі в статті.

Понад 20 років Надія Мейхер є мрією для багатьох чоловіків, і недарма, адже має фантастичні зовнішні дані, харизму, талант та риси, притаманні бажаній жінці.

Однак, її блискуча кар’єра на сцені вже далеко позаду, і складається враження, наче вона про це навіть не шкодує. Так, свого часу Надія Грановська сама захотіла піти зі сцени, з великим зусиллям їй вдалося розірвати контракт з продюсерами та розійтися з ними на хорошій ноті.

Цікаво, що незабаром вона повернулася, але ненадовго. За цей час в її житті багато чого змінилося: було декілька шлюбів, вагітності та зміни діяльності.

Надія Мейхер розповіла, яке насправді прізвище взяла

Мейхер зачарувала жіночним образом від власного бренду
 Надія Мейхер розповіла, яке насправді прізвище взяла

В Україні вона зараз відома під прізвищем Мейхер. А основна діяльність здебільшого була направлена саме на кіно, в якому співачка неодноразово з’являлася. Особливо її бажали бачити в комедіях.

Але за паспортними даними, Надія вже давно має інше прізвище. Так як зірка вийшла заміж за російського бізнесмена, вона взяла прізвище Уржумцева. Цікаво, що після укладання цього союзу вона також створила власний бізнес і зараз активно займається продажем одягу власного бренду.

Після 24 лютого Надія підтримувала Україну, але пізніше видалила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram усі минулі дописи, і зараз навіть не показує, де проживає. Неодноразово в мережі з’являлася інформація про те, що нібито насправді Мейхер разом з чоловіком поїхала до російської федерації, і мешкає там.

Сама співачка та акторка на цю новину ніколи не відгукувалася і ніяк її не коментувала, хоча здебільшого знаменитості намагаються одразу прояснювати такі ситуації, адже вони загрожують скандалом. Навпроти, Надія обирає шлях повної інформаційної тиші, мабуть, сподіваючись, що до неї просто не стануть чіплятися. Але свій бізнес вона продовжує вести саме в Україні.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?