Леся Нікітюк показала, чим закохує в себе обранця: так недовго і до пропозиції залишилося

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала, як балує свого нового коханого вдома. З таким підходом зірка дуже скоро отримає пропозицію руки і серця.

Востаннє Леся Нікітюк заговорювала про свої стосунки близько шести років тому, коли розповіла, що отримала пропозицію руки і серця від свого коханого. Втім, весілля публіка так і не побачила. Незабаром Леся була вимушена зізнатися, що їхні стосунки зруйнувалися, і звичайно, ніякого торжества не планується.

Леся Нікітюк показала, як годує свого нового коханого вдома

Леся Нікітюк розсекретила особистість свого обранця
Леся Нікітюк показала, як годує свого нового коханого вдома

Мало хто очікував, що завжди таємнича Леся раптом захоче показати свого нового коханого. І варто відмітити, що хоча в пресі його одразу розсекретили, Нікітюк також не стала робити з його особистості інтригу. Врешті-решт, стало відомо, що це Дмитро Бабчук.

Пару активно вітали у коментарях під публікаціями на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram, а пізніше вона почала показувати, як з коханим проводить свої дні. Зокрема, нещодавно похизувалася розкішним обідом, який влаштувала для обранця. На столі можна побачити борщик зі сметаною, солоні огірки, свіжі помідори, м’ясну нарізку, болгарський перець, соус та салат.

Леся Нікітюк показала, як годує свого нового коханого вдома. Скріншоти особистої сторінки зірки

Також Леся похизувалася розкішним букетом жоржин, який отримала від коханого.

Нагадуємо, що Дмитро Бабчук раніше розповідав про свій непростий шлях у військові професії. Чоловік опублікував у своєму мікроблозі згадку про те, якими були ці 8 років. Виявляється, чоловік звільнився за 3 тижні до 24 лютого, але тільки-но надійшли новини, одразу повернувся до побратимів. Дмитро заявив, що не тільки не шкодує про це, але й пишається тим, що йому довелося побачити та пройти.

Зараз до нього прикута увага з усіх куточків України. А Леся Нікітюк навіть отримала величезну порцію критики за свій вибір. Втім, друзі, колеги та фанати намагаються підтримувати пару, адже будувати стосунки публічно дуже непросто.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.