Після втечі з України Влад Яма не став приховувати, чим заробляє в Америці вдома у клієнтів: “Приватно”

Улюбленець багатьох українських телеглядачів танцюрист та хореограф Влад Яма вперше наважився зізнатися, ким насправді працює в Америці. Пов'язано з танцями, бо нічого іншого не вміє.

До того як розпочалася війна у 2022 році, хореограф Влад Яма був мега популярним в Україні. Без його участі не було жодного рейтингового шоу. Шанувальники обожнювали танцюриста, тому, з великим розчаруванням сприйняли його втечу із сім’єю з країни у перші дні повномасштабного вторгнення. Ще більше дратували його недоречні пости, де Яма, як ні в чому небувало, ділився подробицями свого безтурботного життя за кордоном.

Влад Яма з дружиною засвітилися на марафоні в США
Влад Яма з дружиною засвітилися на марафоні в США

Не допомогло навіть те, що артист спочатку брав участь у заходах щодо збору коштів для ЗСУ. Досі, як тільки Влад виходить на зв’язок в Instagram, на його сторінці відразу з’являється шквал гнівних коментарів, тому танцюрист намагається якнайменше провокувати.

Проте, напередодні вперше за довгий час Яма вирішив поспілкуватися з шанувальниками та запропонував поставити їм кілька запитань. Одна з пыдписниц у Instagram поцікавилася, де він перебуває і чи планує відкрити власну студію бальних танців. На що хореограф відповів.

Влад Яма не став приховувати, чим заробляє в Америці

“У Маямі. Викладаю приватно у кількох студіях. А іноді й у приватних спортзалах вдома у клієнтів”.

З чого може складатися думка, що такої кар’єри, як хотілося б, у Ями в Америці не склалося. Мало того, блогер Богдан Беспалов, посилаючись на інформацію, отриману з близького кола хореографа, стверджує, що у Ями закінчуються гроші, а великих сум йому в США заробити не вдається.

“Він ніяк не коментував ситуацію в країні і кажуть, що йому все одно під ким працювати і громадянської позиції він не має, проте активно користується тим, що він українець, запрошуючи купувати квитки на свої діджей мережі”, – пише Беспалов на своєму сайті.

Мало того, блогер стверджує, що Влад Яма планує повернутись в Україну, як тільки закінчиться війна і розраховує повернутись на телеекрани та знову завоювати кохання та довіру своїх співвітчизників.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?