Олена Мозгова зізналася, чому не пішла заміж за Олександра Пономарьова: “Був період, коли я хотіла, а він…”

Олена Мозгова та Олександр Пономарьов прожили разом понад 9 років. В них з'явилася спільна дочка, було багато майна, шанувальників, але все це закінчилося. Чому пара так і не побралася?

Олену Миколаївну та Олександра Пономарьова завжди називали подружжям і в пресі, і в тусовці. Однак, узами шлюбу вони насправді зв’язані не були, хоча після розставання мали абсолютно всі ті самі наслідки розлучення, що і одружені пари.

Мозгова завжди говорила про те, що ставиться вельми скептично до штампу в паспорті, адже вже була заміж нею. У 18 років зірка вступила у законний союз, і згодом народила дитину — дівчинку Зою. Вельми скоро ці стосунки зруйнувалися, а у дівчинки з’явився вітчим — у майбутньому легендарний вокаліст та золотий голос України.

Олена Мозгова зізналася, чому не вийшла заміж за Олександра Пономарьова

Олена Мозгова зізналася, чому не вийшла заміж за Олександра Пономарьова

Вдруге Олена Миколаївна вийшла заміж через багато років за Девіда Аксельрод. Причина: народження третьої дочки Соломії.

А от заміж за Олександра Пономарьова вона не вийшла не тільки через власне бажання. В якийсь момент зірка змінила свою думку, але неготовим виявився вже сам співак, який шукав виправдань такому положенню справ.

“Був період, коли я хотіла, а він ні. Він тоді придумав собі таку історію, що всі наші друзі, які жили-жили в шлюбі, а потім одружилися, тут же розійшлися. Але все це, звичайно, збіги… Друк у паспорті не має жодного стосунку до скріплення шлюбу чи навпаки. 9 лютого мені вже буде 35 років, і я не маю жодної потреби ні в білій сукні, ні в машині в квітах. Тим більше, що в моєму житті перший шлюб стався у 18 років. Були фата, сукня, каблучки, 200 гостей”

Згодом Мозгова закохалася в іншого і стосунки були розірвані. Олена Миколаївна наполягала на тому, що не пішла на фізичну зраду. Мовляв, просто не бачила ніякого сенсу продовжувати, якщо в її серці інший. Але Олександр Пономарьов через багато років заявив, що дружина нібито все ж таки ходила наліво. Це серйозно розгнівала продюсерку, що поклало кінець тому ледве помітному зв’язку, який вони підтримували.

Схожі статті

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.