Як дізнатися, що ви створені одне для одного: 3 ознаки сумісності в коханні — коли вирішує не доля

Емоції та хімія — саме вони є головними для багатьох людей, які починають стосунки. Але це лише базові речі, на яких неможливо побудувати щасливі взаємини. На що ще варто звертати увагу?

Чи вірите ви у долю? Хтось впевнений, що вона існує. Іншим же не подобається думати, що його життя контролюється чимось ефемерним. З другою тезою погоджуються також експерти та психологи. Списуючи все на долю, ви можете впустити своє щастя. Іноді навіть ризикуєте проміняти його на щось, що буде приносити зовсім неприємні емоції. Тому необхідно завжди все аналізувати. Особливо це стосується сумісності в стосунках.

Переконайтеся, що говорите однією мовою

Це варто сприймати не в прямому сенсі. Звісно, якщо люди в парі не розуміють, що говорить інший, то навряд така пара взагалі можлива. Але коли з цим труднощів немає, то вони здатні проявлятися в інших речах. Наприклад, у невербальній комунікації, яка включає погляди та жести, емоції й тактильна віддача. Іншими словами, якщо ви можете відчувати партнера без зайвих слів, тоді й щиро поговорити про почуття та переживання вам буде легше.

Експерти назвали 3 ознаки, які допоможуть впевнитися у сумісності в коханні
Експерти назвали 3 ознаки, які допоможуть впевнитися у сумісності в коханні

Взаємопідтримка в будь-яких ситуаціях

Життя дуже бентежне, в ньому трапляються хвороби, звільнення та інші кризові моменти. В такі періоди й перевіряються стосунки. Якщо завжди можете покластися на свого коханого та готові стати для нього підтримкою у скрутну хвилину, то це важливий показник сумісності.

Варто розуміти, що взаємопідтримка — не тільки допомога в складні моменти. Також вона проявляється в готовності прийняти вибір іншої людини, якщо ви не повністю погоджуєтеся з ним. Це може бути спонтанне татуювання, незапланована зміна роботи чи інше рішення.

Наявність схожих цінностей та пріоритетів

Якщо на початку нас приваблюють зовнішність, харизма, почуття гумору, то з часом вони хоч і не втрачають важливості, але поступово стають другорядними. В довготривалих стосунках все більшу роль відіграють спільні життєві цінності. Якщо у вас схожі погляди на життя та родину, кар’єру та майбутнє, то це є хорошим підґрунтям для міцних стосунків.

3 ознаки сумісності з партнером — розповідають професійні психологи
3 ознаки сумісності з партнером — розповідають професійні психологи

А ось різне бачення виховання дітей (чи навіть небажання їх мати виключно однією стороною), відмінності у фінансовому плануванні, різні вподобання під час відпочинку — ці та схожі речі свідчать про те, що поряд “чужа” людина. І не варто думати, що з часом вам вдасться змінити партнера чи змінитися самому. Ви просто втратите дорогоцінний час.

Схожі статті

Потребують заміни дорогих деталей: найбільш ненадійні вживані авто, які не радять купувати їхні ж власники

Заміни дорогих деталей уникнути не вдасться саме в цих авто. Експерт назвав найбільш ненадійні вживані авто, які не радять купувати їхні ж власники.

3 популярних смартфони до 15 тисяч гривень: найкращі моделі для тих, хто не має грошей на iPhone

Багато людей мріють про iPhone. Та навіть моделі минулого покоління для покупців часто надто дорогі. У цьому випадку є 2 шляхи: покупка вживаного пристрою чи смартфону на Android до 15 тисяч гривень.

Кохання чи хвороблива залежність? Психологи назвали 3 критерії, які свідчать про нездорові стосунки

Закохані люди обожнюють одна одного та проводити час разом. Але іноді замість любові один чи обоє в парі відчувають нездорову прив'язаність. Як вчасно усвідомити наявність проблеми?

Який манікюр зробити на 1 вересня: ідеї модних нігтів на перший місяць осені для жінок та дівчат (ФОТО)

Який манікюр зробити на 1 вересня? Бюті-експерти вже запропонували ідеї дизайну для модних нігтів на перший місяць осені для жінок та дівчат.

Собаки для лінивих господарів: 5 порід, які підійдуть тим, хто любить лежати на дивані — є навіть у Мішиної

Собаки — це чудові тварини! А ось можливість регулярно з ними гуляти має не кожен. Яким породам достатньо невеликої фізичної активності? Читайте в нашому матеріалі.

“Це зашквар”: найкращі комедійні фільми, в яких не знявся Юрій Горбунов — Катерина Осадча вже дивиться

Певно, ми не можемо осягнути всю глибину комедійного таланту Юрія Горбунова, тому цю нелегку справу залишимо нащадкам. А поки пропонуємо переглянути найкращі комедії без участі популярного ведучого.