Буде ще тим серцеїдом: Сергій Притула показав свого єдиного сина, якого 16 років тому народила перша дружина

Старший син Притули росте справжнім красенем, дуже схожим на свою маму першу дружину шоумена та волонтера – Юлію. Який вигляд має 16-річний юнак зараз? У Мережі з'явилося рідкісне фото.

Вже 9 років екстелеведучий, актор та стендап-комік, який в останні кілька років присвятив себе громадській та політичній діяльності, волонтер Сергій Притула одружується зі своєю другою дружиною Катериною. За цей час жінка подарувала йому двох чарівних дочок. Раніше шоумен часто публікував фотографії з дружиною та дітьми, проте останнім часом усі публікації у соцмережах знаменитості здебільшого висвітлюють його волонтерську діяльність та докладний звіт про виконану громадську роботу. Однак, іноді на сторінці Притулки з’являються особисті фотографії.

Так, наприкінці серпня 2024 року Сергій зворушливо привітав дружину з роковинами весілля та оприлюднив рідкісне фото, на якому вони з Катериною знято в гарному весільному вбранні, а також знімок із зображенням долонь усіх членів родини – коханої дружини, двох дочок та єдиного сина Дмитра.

Сергій Притула з дружиною Катериною
Сергій Притула з дружиною Катериною

Нагадаємо, що хлопчик народився у першому шлюбі шоумена з жінкою, на ім’я Юлія. Останнім часом у Мережі дуже рідко з’являються його фото, проте дещо нам вдалося знайти. На сторінці першої дружини Сергія Притули у ФБ з’явилася серія знімків, на яких можна побачити її та Дмитра, а також тещу та тестя шоумена. На одному зі знімків Дмитро народився з дівчинкою – це його молодша сестра від другого шлюбу мами.

Як виглядає зараз єдиний син Сергія Притули
Як виглядає зараз єдиний син Сергія Притули
Як виглядає зараз єдиний син Сергія Притули
Як виглядає зараз єдиний син Сергія Притули

Нагадаємо, що після розлучення Сергій Притула зробив усе, щоб зберегти добрі стосунки з першою дружиною. Так, дізнавшись про її другу вагітність, шоумен придбав для колишньої дружини житло у Києві, куди вона переїхала разом із його старшим сином та своєю новою родиною. Наразі хлопчик живе з мамою, але часто відвідує батька та його нову родину. Мало того, Дмитро перебуває у теплих стосунках із другою дружиною батька та дуже близький із молодшими сестрами.

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.