Без цього ніколи не вийде в кадр: що завжди лежить у косметичці Каті Осадчої – вона крутіше, ніж у Кароль

Зірка "Світського життя" та багатьох найрейтинговіших телепроєктів ведуча Катя Осадча вирушила у відрядження. за кордон З собою взяла лише найнеобхідніше.

Телеведуча Катя Осадча, яка дуже докладно розповідає у своїх соціальних мережах не лише про особисте життя, а й роботу на ТБ, повідомила напередодні, що вирушає до закордонного відрядження до однієї з європейських країн. Знаменитість вже встигла поділитись кадрами з літака, а також кількома фотографіями з готелю у Женеві (Швейцарія), де готувалася до виходу.

Катя Осадча летить у відрядження
Катя Осадча летить у відрядження
Катя Осадча випадково засвітила вміст своєї косметички
Катя Осадча випадково засвітила вміст своєї косметички

У кадрі Осадча позувала, сидячи в рушник навпроти дзеркала. У неї вже була зроблена зачіска та макіяж. На туалетному столику було розставлено вміст її косметички. Так, у дорогу Катерина взяла повний набір декоративної косметики, серед якої можна побачити набір тіней, тональний крем, пудру та спонжі для нанесення тону. У склянці стояли різні пензлі для нанесення пудри, промальовування брів та губ, а також олівці.

Катя Осадча випадково засвітила вміст своєї косметички
Катя Осадча випадково засвітила вміст своєї косметички

Можна побачити коректор, брасматик, помаду і ще кілька найнеобхідніших елементів для нанесення декоративного макіяжу, який Осадча, зважаючи на все, вже майстерно робить собі сама.

“Хто рано встає, той уже мав включення до “Сніданку”… сьогодні важливий і довгий день”, – написала в коментарі Катя Осадча.

Нагадаємо, що напередодні колега Каті Осадчої – співачка Тіна Кароль випадково засвітила предмети, які стоять на її туалетному столику у розкішному особняку у Зазим’ї. На відміну від зірки “Світського життя”, у домашній косметичці артистки практично немає декоративної косметики – тільки пилки для нігтів, серветки, кілька помад та брасматик. Так само як і в Осадчої, Кароль цілий набір професійних пензлів для нанесення тону і пудри.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.