Камалія з доньками з’явилася поруч з іншим чоловіком: “Русланчику, мій неймовірний” — вже не згадує Захура?

Пройшло вже півтора року після неочікуваного розлучення Камалії з чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. Невже найбагатша співачка України наважилася відкрити своє серце для нового кохання?

Камалія — дуже красива, стильна та елегантна жінка. Свого часу за її увагу боролося багато чоловіків. Щоправда, обранці дівчини далеко не завжди були достойними. Хтось ставився до неї з байдужістю, інші ж просто не мали ніяких перспектив та просто пливли за течією. Може, саме це чекало б і на співачку, якби не підтримка її мами та доленосна зустріч з мільярдером Мохаммадом Захуром, з яким вони щиро закохалися та були разом 20 років.

Від цього шлюбу у Камалії залишилася двійня — доньки з прекрасними іменами Мірабелла й Арабелла. Як і мама, дівчата люблять кінний спорт та вже досягли у ньому чималих успіхів. В одному з дописів артистка з’явилася доньками саме на манежі, де проводяться змагання. Але поруч з ними можна побачити ще одну людину — красивого високого чоловіка. Невже Камалія зрештою відпустила минулі стосунки та готова до нових взаємин?

Відповісти на це питання складно, бо співачка не ділиться деталями особистого життя. Але точно можна сказати, що чоловік на фото — не кавалер Камалії. Це її друг-художник Руслан Мазуренко. Свій пост зірка присвятила його дню народження.

Камалія з захопленням відгукнулася про його картини, назвавши Руслана чарівником пензля. Зірка побажала імениннику, щоб його музи завжди були поруч, а він своєю енергією надихав усіх навколо. Помітно, що Мазуренко є дуже близьким другом для співачки, тому вона вклала багато любові та добра у своє привітання.

До слова, Руслан малював також Камалію з її чоловіком Мохаммадом Захуром, коли вони ще були у шлюбі. Також художник створював портрети інших знаменитостей, серед яких Михайло Поплавський, Олег Винник, Тіна Кароль, Оля Полякова та багато інших.

Роботи друга співачки Камалії — художника Руслана Мазуренка
Роботи друга співачки Камалії — художника Руслана Мазуренка

Схожі статті

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.

Оля Полякова кардинально змінила імідж і показала результат: з цією стрижкою помолоділа на 20 років

Популярна співачка Оля Полякова кардинально змінила свій імідж і показала фантастичний результат. Артистка з цією стрижкою помолоділа на 20 років.