Кинула школу в 13 і важила більше 100 кілограмів: як склалася доля Алісіньї з серіалу “Клон”, якій вже 60

Дивлячись на актрису, яка зіграла Алісінью у серіалі "Клон", навіть не повіриш, що їй уже 60 років і вона давно ніким не маніпулює. Як склалася доля Крістіани Олівейра?

Негативна героїня одного з найзнаменитішого серіалу 2000-х “Клон” Алісінья запам’яталася телеглядачам своєю феноменальною здатністю маніпулювати оточуючими заради грошей та влади, тому її недолюблювали практично всі шанувальники бразильської “мильної опери”. Це означає, що зі своїм завданням актриса Крістіани Олівейра впоралася чудово. Цікаво, як склалася доля тієї самої Алісіньї? Чи схожа актриса на свою героїню у житті?

Як склалася доля Алісіньї з серіалу Клон
Як склалася доля Алісіньї з серіалу Клон

Популярна бразильська актриса Крістіна Олівейра народилася у багатодітній родині, де виховувалося 9 дітей. Із 10 років дівчинці вже довелося вийти на роботу. Непросте життя і недолік у сім’ї призвів до того, що у підлітковому віці у Крістіани відбулося порушення харчової поведінки, внаслідок чого вона набрала зайву вагу та важила понад 100 кг.

Як склалася доля Алісіньї з серіалу Клон
Як склалася доля Алісіньї з серіалу Клон

До 20-ти років Олівейра привела себе у форму і її життя потихеньку почала налагоджуватися. Дівчина виграла модельний конкурс і почала рекламувати сонцезахисні окуляри. Незабаром на привабливу Крістіану звернули увагу інші модельні агенції та почали запрошувати її на місцеві модні покази, а також зніматися у глянцевих журналах. Якийсь час Крістіана працювала в Європі. Після повернення до Бразилії у 90-х дівчину запросили зніматися у її першому серіалі. До появи в “Клоні” Олівейра вже встигла зіграти у кількох теленовелах і була відомою актрисою на батьківщині.

Крістіані Олівейрі 60 років
Крістіані Олівейрі 60 років

Зазначимо, що після виходу Клона Крістіана більше не отримувала значних великих ролей. Нині акторці 60 років. Вона двічі була одружена і вже стала бабусею. У виконавиці ролі Алісіньї дві дорослі доньки – старшій Рафаеллі вже за 40, Антонії 30.

У житті актриса зовсім не схожа на свою екранну героїню – вона приємна мила жінка, яка весь свій час присвячує родині та коханому онукові Мігелю.

Після розлучення з другим чоловіком, Крістіана Олівейра довгий час не могла налагодити особисте життя, і лише до 60-ти доля винагородила його за терпіння. Сьогодні актриса знову закохана.

Схожі статті

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.

Насолоджується найромантичнішим містом без Кацуріна: Надя Дорофєєва з’явилася в Парижі у приємній компанії

Париж вважають найбільш романтичним містом у світі. Тому мільйони закоханих пар мріють хоча б раз побувати там, насолодитися його атмосферою. Але чому Дорофєєва вирішила поїхати в Париж без Кацуріна?

42-річний Влад Яма розкрив справжню причину свого переїзду до Штатів: зізнавався у цьому ще 4 роки тому

42-річний хореограф Влад Яма розкрив справжню причину свого переїзду до Сполучених Штатів Америки, в якій зізнавався у цьому ще 4 роки тому.