З ким одружився колишній чоловік Катерини Осадчої: депутат після телеведучої не знижував свою планку

Вже багато років Катерина Осадча перебуває у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим. Але позаду в неї був ще один союз. Колишній чоловік зірки також знайшов своє кохання.

Свою дорогу в шоу-бізнесі Катерина Осадча розпочинала, будучи молодою розлученою мамою. На руках в неї був маленький син від депутата Олега Поліщука. І хоча пара розійшлася через декілька років після весілля, подейкували, що саме він допоміг Катерині досягти успіху. Напевно, це назавжди залишиться таємницею для фанатів журналістки.

Пройшовши цей довгий шлях, вона все ж таки змогла знайти своє справжнє кохання. З колегою Юрієм Горбуновим її стосунки розвивалися доволі довго. І обидва взагалі нікуди не поспішали. Глядачі помітили хімію між ними, і не помилилися. Кохання зародилося і призвело до появи його плоду.

Юрій Горбунов повідомив про розлучення з дружиною, коли Катерина вже виношувала його дитя, а вже через декілька місяців одружився з нею, хоча і не без вмовлянь.

Колишній чоловік Катерини Осадчої розповів, з ким одружився після неї

Катя Осадча показала, чим займається вдома, коли вмикають світло та воду
 Колишній чоловік Катерини Осадчої розповів, з ким одружився після неї

Колишній чоловік Катерини Осадчої незабаром залишився без депутатського мандату. Олег Поліщук зайнявся бізнесом, але все ж таки згодом потрапив до преси, і з вельми неприємної нагоди. У іншого відомого політика на той момент проводили обшуки, і тоді стало відомо, що зятем цього політика є Олег Поліщук.

Тоді і стало відомо, що колишній Каті Осадчої одружився з дочкою замісника міністра. Зв’язок з екс-дружиною він тим не менш не втрачав. Зокрема, чоловік активно підтримував спілкування із рідним сином, і навіть з тещею. У своєму інтерв’ю Юрій Горбунов розповідав, що бачиться з Олегом на святах матері Катерини.

Так само пізніше в інформаційному полі з’являлися спільні фотографії журналістки та бізнесмена, коли вони спілкувалися. Зараз Осадча відкрито говорить, що шансу на щастя в них насправді не було. Мовляв, вона була занадто молодою. Їй хотілося активного розвитку, активності, а її чоловік постійно перебував в роз’їздах і був надзвичайно завантажений.

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?