Ірина Білик показалася з красенем і зізналася в почуттях до нього: вподобала не за вуса, і не за гроші

Відома українська співачка Ірина Білик вразила своїм виходом в світ, адже з'явилася у компанії молодого та дуже красивого чоловіка. До того ж в нього вуса.

Ірина Білик розлучилася зі своїм останнім чоловіком Асланом 3 роки тому. Пара тривалий час вже не жила разом. Ірина спочатку зізнавалася, що на шляху їхніх стосунків була пандемія, але пізніше зізналася, що чоловік припинив проявляти інтерес до поїздок у Київ і вони вирішили розійтися. Завдяки тривалій історії між ними та наявності спільного сина вони змогли зберегти прекрасні стосунки.

Зокрема, Ірина зізналася, що не тільки спілкується з колишнім чоловіком, але готова з ним працювати знову і знову, адже співпраця приносить їм прекрасні результати.

Ірина Білик показала, як провела час з ALEKSEEV

Ірина Білик розповіла про здоров'я свого 8-річного сина
 Ірина Білик показала, як провела час з ALEKSEEV

Зараз співачка з сином знаходиться в Україні, говорить про майбутнє весілля, про яке мріє, а також зізнається, що знову закохалася. Деякий час співачку підозрювали у стосунках з колишнім чоловіком Дмитром Коляденком, але він навідріз спростував дані чутки і заявив, що між ними взагалі немає подібної близькості. Хоча неодноразово вони інтригували аудиторію романтикою.

Натомість, Ірина нещодавно почала набагато більше виходити у світ, і засвітилася в компанії різних зірок, яким зізналася у своїх почуттях. Серед них був і ALEKSEEV.

Примітно, що молодий чоловік значно змінився за ці 2 з половиною роки, адже відростив собі вуса і став дещо схожим на Павла Зіброва.

Нагадуємо, не так давно Христина Соловій потрапила разом з Іриною Білик у конфуз. Артистки виконували композицію дуетом на сцені. Молода співачка вирішила трохи прикрасити виступ чуттєвими рухами, але перегнула палицю і викликала збентеження серед аудиторії, яка здебільшого писала в коментарях про те, щоб на це було соромно дивитися.

Втім, співачка, попри Хей  зробила репост даного відео і собі на акаунт в Інстаграм.

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.