Зі світської левиці у бізнес-вумен: дружина Юрія Горбунова Катя Осадча показала, яким авто кермує

Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча показала, як виглядає в образі ділової дами. А ще себе і свої будні за кермом шикарного автомобіля.

Жити попри все, їздити на дорогому автомобілі, насолоджуватися дорогою і можливістю бути за кермом, вирішила 40-річна українська журналістка, ведуча програм “Світське життя”, “Голос країни” та “Голос діти” на телеканалі “1+1” відома Катерина Осадча. Саме про “жити попри все” вона повідомила в своїй stories на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Зірка зробила світлину себе самої за кермом свого елітного автомобіля і поділилася своїми думками з підписниками. На цій світлині Катя Осадча виглядає, не як ведуча чи журналістка, а як справжня ділова, дуже серйозна та зайнята бізнес-вумен. Для зйомки своєї stories вона обрала строгу білу літню сукню з натуральної тканини і без рукавів. У такому вбранні точно не спекотно цьогорічного літа. Свій образ вона завершила великими чорними трендовими окулярами та зачіскою — волоссям зібраним у “гульку”.

Ведуча Катерина Осадча показала себе в образі бізнес-вумен
Ведуча Катерина Осадча показала себе в образі бізнес-вумен

Варто зазначити, що Катерина Осадча дуже сильно полюбляє носити золоті прикраси. Навіть в побуті! До свого образу в стилі бізнес-вумен вона підібрала дуже ніжний, елегантний і тоненький ланцюжок із справжніми перлинами. А ще міцний браслет цікавої закрученої форми. Помітно поруч із водійським сидінням і невеличку шкіряну коричневу сумочку знаменитості. Загалом, що сумку, що прикраси, що окуляри і сукню, Осадча підібрала максимально обережно, ніжно, стильно та елегантно.

Попри те, що Катя Осадча мама двох діток, вона виглядає дуже гарно. Зірка встигає і виховувати діточок, і займатися спортом, доглядати за собою, а ще займатися дуже важливою громадською роботою у такі не прості для нашої країни часи. Нині вона цінується і славиться тим, що змогла організувати проєкт із пошуку зниклих людей. Вона створила відповідний Телеграм-канал, де кожен має шанс та надію віднайти своїх рідних і близьких людей.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.