42-річний Олександр Педан показав, як його доросла дочка Лєра “зробила” його: “А ти молодець, відмазалась”

Олександр Педан охоче показує публіці своїх дітей та їхні таланти. Але інколи спадкоємці дійсно дивують, і це саме той випадок. Що утнула Валерія?

Олександр Педан завжди позиціонував себе як людину сімейну та зосереджену на традиційних цінностях. При цьому, він завжди відкритий до чогось нового, готовий обговорювати найпровокаційні ще теми, і майже ніколи нікого не засуджує.

Це стало для нього величезними дверима до взаєморозуміння з молоддю. І Олександр, розуміючи свої переваги, міцно вхопив їх рукою. Чоловік був організатором багатьох фестивалів та різноманітних ініціатив, які концентрувалися на розвитку молоді та їхніх талантів. Окрім того, останні декілька років Олександр зіштовхнувся з проблемою вибору освітнього закладу для дочки Валерії.

Дівчина подорослішала і була схвильована через своє майбутнє. Разом зі спадкоємицею Олександр зробив огляд багатьох університетів та академій, що в результаті переросло у справжній блог, який допомагав молодим людям побачити, що від них приховують адміністрації закладів, і що насправді їх чекає у тому чи іншому університеті.

Олександр Педан показав, як його дочка імпровізує на ходу

Лера Педан поділилася, де живе, на кого вчиться та чим займається
Олександр Педан показав, як його дочка імпровізує на ходу

Ні для кого не секрет, що зі своєю дочкою Валерією Олександр ладнає просто прекрасно. І так само, він обожнює сина Маріка.

Не так давно Олександр показував, як його спадкоємець вміє грати в шахи, і здивував його височенна ми інтелектуальними здібностями. Як з’ясувалося, Валерія також не просто розумна, а вміє швидко знаходити вихід з будь-якої ситуації. Педан оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому крокував разом зі своєю дочкою.

Олександр Педан показав, як його дочка імпровізує на ходу

У відео Олександра запитує у своєї дочки, куди вони направляються.

У відповідь дочка відповідає зірковому татові. Мовляв, а ви вгадайте. Педан одразу відреагував на відповідь дівчини, заявивши, що вона дуже швидко зорієнтувалася.

“А ти молодець, відмазалась классно”

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.