Травесті-діва Монро приймає співчуття після гіркої втрати – жили разом багато років: “Я буду дуже сумувати”

Травесті-діва Монро не стала приховувати того, що сталося в її сімʼї і знайшла трохи спокою в словах своїх фанатів. Зірка вже не поверне дорогу її серцю душу.

Травесті-діва Монро прославилася в Україні ще до того, як соціальні мережі набули такої шаленої популярності. Зараз вона — не світська левиця, а звичайна блогерка. Монро прийняла рішення зайнятися новою професією, і почала вчитися на психолога. Її життя почало кардинально трансформуватися та змінюватися.

Але на жаль, з нього також пішла дорога її серцю душа. Мова йде про улюбленицю зірки Чіку.

Травесті-діва Монро повідомила про смерть своєї улюблениці Чіки

Травесті-діва Монро ошелешила новиною про появу дитини
Травесті-діва Монро повідомила про смерть своєї улюблениці Чіки

Так, Монро оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому показала кішку, що прожила з нею багато років під одним дахом. З’ясувалося, що володарці тварини довелося з нею попрощатися.

Підписники звикли бачити, що діва насолоджується компанією улюблениці, і багатьом стало гірко визнавати, що ця красуня так рано пішла з життя. Зокрема, деякі напряму у коментарях вирішили спитати, що стало причиною, адже у публікації Монро не вказала її.

Втім, травесті-діва вирішила не обговорювати з публікою дану ситуацію та нічого не відповіла.

Нагадуємо, що декілька тижнів Монро вирішила вперше розповісти про свої проблеми. Травесті-діва розкрила, що мала погану звичку і розповіла, як її подолала.

Проблеми у травесті-діви розпочалися тоді, коли вона стала виступати як драг-квін. Здобувши популярність у мережі, Монро не помітила як почала проводити вільний час з напоями. Хоча в її сім’ї не можна сказати, що такі проблеми були, попри любов до свят.

Зараз блогерка активно займається не тільки своєю освітою, але із собою. Імовірніше за все, після такої шаленої роботи вона зможе дійсно простягнути руку іншим та допомогти людям у складних ситуаціях. Хоча зараз вона майже не говорить про те, коли планує розпочати свою професійну діяльність.

Схожі статті

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.

Коли народить Настя Каменських? Потап не стримав себе і розсекретив все про спадкоємця від дружини

Потап не стримався і розсекретив все про спадкоємця від дружини Насті Каменських. Коли народить співачка і кого чекає продюсер? Усі деталі в нашому матеріалі.