Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Наприкінці 2022 року співачка Аліна Гросу несподівано переїхала до США. Артистка влаштувалась у Лос-Анджелесі, де орендувала пристойну квартиру, а також вступила на навчання до однієї з престижних акторських шкіл, де розпочинали свій шлях багато голлівудських зірок. А 2024 року артистка оголосила, що вийшла заміж. Щоправда, розкривати особу коханого Аліна не поспішає і вже кілька місяців тримає інтригу.

Аліна Гросу з США нарвалася на критику найвідданіших фанатів
Аліна Гросу з США нарвалася на критику найвідданіших фанатів

Шанувальники постійно атакують артистку питаннями та благають показати обличчя загадкового чоловіка. Співачка відмовляється, тож у багатьох це викликає підозру. Деякі фанати навіть припустили, що насправді чоловіка не існує. Більш активна частина шанувальників провели власні розслідування з весільних фотографій, які вже з’явилися в мережі, і дійшли висновку, що це може бути російський актор Роман Полянський. У нього така ж спортивна статура і темне волосся.

Аліна Гросу розкрила особистість свого другого чоловіка

Відповідаючи на запитання шанувальників, артистка жартує, що не показує чоловіка тому, що “він досі не хрещений” і закриває його обличчя смайликом.

Своє розслідування провів і скандальний блогер Богдан Беспалов. На своєму каналі BespaLOVmedia журналіст, посилаючись на інформацію, отриману від близької “подруги” Аліни, розповів, що чоловік Гросу дуже відома особа в Україні з медійної сфери.

Аліна Гросу показала свого загадкового чоловіка
Аліна Гросу показала свого загадкового чоловіка

Сама артистка нещодавно підтвердила цей факт. ЇЇ чоловік працює у тій же галузі, що й вона. Він режисер і знімає музичні кліпи, рекламу та фільми. Також чоловік Гросу дублює фільми, що виходять на американському та китайському ринках. Артистка додала, що чоловік постійно супроводжує її на концертах і всі, хто співпрацює з нею, його знають.

“Досі не хрещений”: Аліна Гросу заговорила поповнення в своїй родині і зізналася, кого обрала в куми

Нагадаємо, що це другий шлюб Аліни Гросу. У 2019 році співачка вже виходила заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова. Розкішне свято відбувалося в Італії, куди були запрошені близькі друзі з шоубізу – співачка Ірина Білик, хореограф Дмитро Коляденко та співак Віталій Козловський.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?