Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Кому дійсно зараз добре і хто по-справжньому нині перебуває в Раю, так це українська співачка, учасниця жіночого попгурту “неАнгели”, дизайнерка та інста-блогерка Слава Камінська. У зв’язку з подіями в Україні вона разом із своїм чоловіком виїхала закордон і проживає своє життя на острові. Для одних це лише мрія, а для співачки — реальне життя.

Сама вона говорить про це так, що багато хто прилітає на острів із метою відпочинку і людям все навколо здається просто святом. Насамперед, зранку люди бачать дуже гарну картинку: сонце, море, білий пісок. Утім, вони не бачать всього того, що відбувається за цим. Про все це Слава Камінська написала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Зірка хоч і опублікувала нову світлину на якій показала, як вона купається в блакитних водах острову, фактично серед джунглів, але й запевняє, що життя на острові не просте. Тому що, людина починає до всього звикати і життя навіть в Раю стає повсякденністю й обростає рутиною. Між купанням у диких екзотичних заростях співачці, як і іншим мешканцям острову, потрібно займатися роботою, доглядати за будинком і іншими побутовими справами. І навіть на цьому острові багато людей шукають відпочинку від своїх буденних справ.

На фото, де Слава Камінська купається серед дивовижної блакитної і прозорої води, помітно, що вона дійсно релаксує. Вона виглядає, ніби справжня Богиня серед всієї цієї екзотичної краси. Для цієї зйомки співачка обрала суто чорний купальник, який їй дуже сильно пасує. На шиї у знаменитості помітно дуже гарну прикрасу — кольє з підвіскою “хрестик”. За словами Слави Камінської, їй сказали, що це фото дуже гарне, тому вона вирішила опублікувати його. І щоб у цьому переконатися запитала у підписників чи це дійсно так.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.