Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Співачку і блогера Дашу Астаф’єву по праву називають найнепередбачуванішою зіркою в українському шоубізі, модні експерименти якої вражають навіть найдосвідченіших користувачів мережі. Нещодавно знаменитість вразила черговою зміною іміджу і кардинально змінила зачіску. На фото в Інстаграм 39-річна Астаф’єва з’явилася з класичним каре середньої довжини та коротким густим чубчиком.

Шанувальники були в захваті і обсипали Дашу компліментами. Не встигнувши звикнути до нового образу, як Астаф’єва знову всіх здивувала.

Так, напередодні в мікроблозі зірки з’явилася серія нових фотографій, на яких вона з’явилася дуже романтично. На тлі розкішних кущів гортензії Астаф’єва позувала у гарній в’язаній сукні та замшевих балетках з ремінцем. Її волосся було красиво зачесане назад і покладене в нижній пучок, як у Каті Осадчої. Доповнили образ трохи помітного макіяжу.

Зазначимо, що виглядала Даша неймовірно жіночно. Єдине, виникає питання, а куди поділася її стильний чубчик?

Нагадаємо, що останнім часом у житті Даші Астаф’євої сталося багато змін. Напередодні війни знаменитість розлучилася зі своїм коханим – сином колишнього гендиректора НАЕК “Енергоатом”, бізнесменом Артемом Кімом, з яким зустрічалася 5 років і навіть встигла побратися. Зараз Даша щаслива у нових відносинах, але цього разу, вона вже не поспішає ділитися подробицями та ретельно приховує ім’я коханого.

Проте скандальний блогер Богдан Беспалов розкрив деякі цікаві деталі. Як стверджує журналіст, коханий Астаф’євої молодший за неї на 10 років і досить забезпечений чоловік. Мало того, Беспалов наполягає, що Даша Астаф’єва вже не вільна і нещодавно таємно вийшла заміж. Щоправда, сама зірка це категорично заперечує.

Схожі статті

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.