Світлана Лобода розкрила, хто той чоловік, якому вона народила молодшу доньку: багатієм його вже не назвеш

Світлана Лобода тримає своє особисте життя в секреті. Проте, щоб хоч трохи догодити шанувальникам, зірка розкрила деякі подробиці особистості коханого.

41-річна українська артситка Світлана Лобода ніколи не бажає розкривати подробиці особистого життя. Відомо, що жінка має двох донечок, який рідко показує на публіці. А ось про їх татусів майже нічого не відомо. Проте, Раміна Есхакзай змогла розговорити зірку та випитала декілька цікавих фактів про обранця співачки, якому та народила молодшу донечку Тільду.

За совами Світлани, їх коханий мав чималі статки, але останнім часом його доходи сильно впали. Тож нині, назвати чоловіка заможним, можна тільки з великою натяжкою. Артистка завірила, що коханий ні краплі не вкладає в її творчість, а ось побалувати розкішним відпочинком або подарунком може.

“Це правило, щоб я розуміла скільки я заробила, а скільки витратила. На мої сімейні витрати можу попросити гроші, якийсь подарунок він може зробити, на відпочинок дати”, – зізналася артистка.

Світлана Лобода розповіла про обранця, якому народила дитину
Світлана Лобода розповіла про обранця, якому народила дитину

Крім того, вперше вона прокоментувала чутки, що нібито її обранець має кавказьке коріння. Проте, зробила вона це дуже обережно та завуальовано. За словами жінки, коханий ніколи не мешкав та навіть не був на росії, а проживає в Європі. Після початку повномасштабної, він не на мить не сумнівався на чиїй стороні правда. Загадковий супутник її життя підтримує Україну та, за словами артистки, робить чимало хорошого для нашого народу.

Світлана Лобода розповіла про обранця, якому народила дитину
Світлана Лобода розповіла про обранця, якому народила дитину

На превеликий жаль, це все, що відомо про чоловіка. Артистка ніколи не показувала його на фото, ніколи не називала його імені. Вона суворо дотримується думки, що щастя любить тишу та не пускає сторонніх у своє особисте життя.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?