Підійде солідним жінкам 40+: дружина ведучого шоу “Холостяк” показала, як і з чим носити шовкові хустки

Христина Решетнік, яка є дружиною відомого шоумена Григорія Решетніка, показала, як і з чим носити шовкові хустки. До того ж такі, які є справжніми витворами мистецтва.

Відома дружина незмінного ведучого романтичного шоу “Холостяк” Христина Решетнік показала, як носити шовкові хустки. Саме ті до яких звикли наші мами, бабусі, а ще які “примушують” одягати при в ході у храм (хоча це спірне питання). Оскільки Христина є дружиною знаменитості, то хустки вона носить не з ринку, а від брендових компаній. До того ж, вона обирає натуральний шовк, а не аби що.

При цьому, питання щодо носіння хусток нині лишається в суспільстві досить спірним. Хтось їх відкидає взагалі, навіть, як аксесуар, бо вважає це старомодним. Утім лишається чимало людей, які продовжують доповнювати свій стиль і образ цими хустками. Що саме вийшло в Христини Решетнік вона показала в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, вона любить і носить хустки, які на 100% зроблені з шовку. Більше того, вона купує їх в української брендової компанії, а не в закордонних магазинах. Для неї хустка, це більше, як аксесуар, а не головний убір. Також вона обирає такі хустки, які насправді є поєднанням краси та мистецтва. Для прикладу, вона показала одну з них із зображенням картини італійського художника Леонардо да Вінчі “Мона Ліза” (полотно було написано в 1503 році).

Дружина Григорія Решетніка показала, як носити шовкові хустки
Дружина Григорія Решетніка показала, як носити шовкові хустки

Христина Решетнік підкреслює, що її надихає колекція хусток на яких зображені різні картини мистецтва (створені відомими художниками в давнину). Утім, вона сподівається, що вже незабаром зможе придбати колекцію хусток із зображенням картин сучасних авторів. Дружині шоумена подобаються хустки саме з найвищою якості, а не просто якісь там. До Дня українського козацтва, 1 жовтня, Христина Решетнік замовила аксесуар і своєму коханому.

Перший варіант того, як можна носити дорогу і якісну хустку — це обв’язати її навколо своєї шиї, ніби шарф (хустка має бути приспущена з обох боків). Другий — одягнути на голову, як це роблять жінки перед тим, як заходити до храму. Цьому має місце бути, як і хустці у жіночому гардеробі, оскільки, хоча б на якісь великі свята, але більшість українців відвідують святі місця.

Третій варіант — пов’язати хустку на сумку. Цей варіант напевно самий актуальний і гарний для більш молодих жінок. Хустка на сумці в якості аксесуару виглядає дуже стильно. Або ж, хустку ще можна пов’язати на зап’ясток своєї руки. Сама ж Христина Решетнік зазначає, що на сумці й на руці вона носить хустку частіше всього.

Схожі статті

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.