Запропонував шлюб, щоб розділити популярність: переможниця “МастерШеф-12” показала, що зробив її наречений

Навесні минулого року коханий Валерії Матрохіної зробив їй пропозицію. Вона згодилася, але весілля досі не відбулося. Невже весь цей час Костянтин мав зовсім інші плани на стосунки?

Валерія Матрохіна стала справжнім відкриттям у 12 сезоні “МастерШеф”. Невимовно красива дівчина з очима, від яких неможливо відірвати власного погляду, одразу запам’яталася суддям і глядачам. За дівчину почали вболівати з перших випусків. Всі вірили, що вона пройде далеко. Але рішуче ставку саме на її перемогу робили одиниці, бо вбачали фаворитів в інших.

Та Лєра не просто перемогла, а показала, що людина з сильним бажанням здатна досягнути значного прогресу навіть за обмежений час. До завершення 12 сезоні Матрохіна підійшла вже не просто аматором, а професіоналом, який цілком може відкривати власну справу. Але поки на такий крок Лєра не наважується та розвиває власний блог. Чи, вірніше, розвивала?

На сторінці кулінарки з’явився допис, в якому її коханий зізнається, що Валерії тут більше не буде! Але не спішіть хвилюватися, бо це просто жарт, і блогерка вирішила спробувати новий формат. Відео дійсно обійшлося без участі кулінарки. Натомість рецепт тирамісу з халвою підписникам показав Костянтин з песиком Трюфелем, який зявився у родині Лєри на початку вересня. Ім’я для пухнастика, до слова, Матрохіній допомагала обирати її авдиторія.

Шанувальникам дуже сподобалася така подача рецепта та Костянтин, якого вони зазвичай бачать лише на світлинах. Тому підписники попросили, щоб він з’являвся на сторінці частіше разом з Лєрою та в окремих рубриках. І, звісно ж, всі оцінили дуже милого песика!

До слова, Костянтин — чоловік мрії для Лєри. Він не лише щиро кохає дівчину, а й в усьому розділяє її життєві цінності. Зовсім не факт, що без хлопця Матрохіна змогла б зайти аж до суперфіналу “МастерШеф” та здобути там перемогу. Костянтин завжди підтримував дівчину, коли їй було складно та вона була за крок до того, щоб здатися і поїхати додому.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.