“Це було дуже складно”: 43-річний Потап розповів, хто став ініціатором їхнього розлучення з Іриною Горовою

Український продюсер і реп-виконавець Потап зізнався, хто став ініціатором завершення його шлюбу з Іриною Горовою. Артист заявив - настав час змінити життя.

Відмий український артист Олексій Потапенко та Ірина Горова мали не тільки спільне особисте життя, а й спільний бізнес. Проте, щось в їх житті перевернулося з ніг на голову, адже зараз вони не мають ні того, ні іншого. Потап зізнався, з чого почалося їх розлучення.

У інтерв’ю для програми ЖВЛ, чоловік розповів, що саме він став ініціатором розлучення з колись коханою дружиною. За словами Потапа, він зрозумів, що не може більше мучити і її, ні себе, ні нове захоплення. Й хоча, на нього чекала розмова не з легких, набагато важче було далі брехати та вдавати щастя.

“Не мучай іншу людину. Ну прийди і скажи, що в нас не виходить. Ну знайти в собі сили. Зміни своє життя. І я знайшов. Я змінив. Це було дуже важко, дуже боляче. Тоді серце розбивалося, але зараз, дивлячись на це, я розумію, що я дуже щасливий, бо я вчинив правильно – я послухав своє серце, звернувся до свого кохання”, – розповів Олексій.

Потап розповів, хто був ініціатором розлучення з Іриною Горовою
Потап розповів, хто був ініціатором розлучення з Іриною Горовою

Офіційно, експодружжя повідомила про розлучення у 2016, хоча фактично не жили разом з 2014 року. Тоді Потап всіляко приховував свою нову кохану. Не зовсім зрозуміло навіщо, адже мережа завжди пліткувала про роман Насті та Олексія. Щось підказувало шанувальникам, що пара разом не тільки на сцені. Виявилося, що вони мали рацію.

Потап розповів, хто був ініціатором розлучення з Іриною Горовою
Потап розповів, хто був ініціатором розлучення з Іриною Горовою

Після розлучення, Горова та Потапенко продовжували вести спільний бізнес. Крім того, вони залишилися в теплих стосунках, аби виховувати спільного сина. Проте, пройшло вже багато часу та їхній проєкт вичерпав себе. Наразі, експодружжя пов’язує тільки 15-річний Андрій, який мешкає з мамою, проте часто навідує батька.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?