Молитва за учасників “МастерШеф” та ще 5 речей, про які Ектор Хіменес-Браво зізнався у своєму щоденнику

Ви думали, що Ектор Хіменес-Браво — шеф-кухар? Насправді знаменитий суддя "МастерШеф" виявився священником, який має досить своєрідний храм: і це не кухня.

Ектор Хіменес-Браво — справжня прикраса “МастерШеф”. Хоча нинішню трійку суддів любить кожен глядач, але саме Ектор вже понад 13 років залишається обличчям проєкту і неможливо уявити когось іншого на його місці. Шеф подобається шанувальникам шоу не лише чудовими кулінарними знаннями та вміннями, а й голлівудською посмішкою та чудовим почуттям гумору.

Яскравим прикладом останнього твердження є особиста сторінка кулінара. Там Ектор часто викладає пости з цікавими жартами та фрагментами зі свого життя. Один з недавніх дописів кулінар зробив у вигляді ілюстрованого щоденника про те, як він провів свій тиждень. Ектор пожартував, що робить фото в спортзалі, аби довести, що він там був (звісно ж, для цього недостатньо м’язів) та показав візит до косметолога, аби приховати “наслідки недосипання”.

Ектор Хіменес-Браво розповів підписникам про свій цікавий і насичений подіями тиждень
Ектор Хіменес-Браво розповів підписникам про свій цікавий і насичений подіями тиждень

Також вкотре кулінар нагадав, що знімання фіналу вже завершилися, тому скоро почнеться трансляція 14 сезону. І там ми зможемо побачити, як Ектор молився за учасників! Це досить цікавий підхід до кулінарії. Або ж, можливо, змагання у новому сезоні стануть ще складнішими.

До речі, про складність. Якщо ви думали, що популярні шефи їдять тільки елітні страви, то ви дуже помилялися. Ектор готує собі сніданок, який може зробити абсолютно кожен! Так, саме один сніданок щоденно. Кулінар не бачить причин щось змінювати, якщо все й так смачно, поживно та корисно.

Ектор Хіменес-Браво показав покрокове приготування свого улюбленого сніданку
Ектор Хіменес-Браво показав покрокове приготування свого улюбленого сніданку

Для початку потрібно збити 3 яйця та вилити їх на пательню. Одразу ж зверху треба покласти піту або круглий лаваш та перевернути все разом на інший бік. На одну з половин накладайте улюблену начинку. Ектор обирає шпинат, помідор, сир і тунець. Після цього потрібно згорнути кесаділью навпіл, дочекатися, поки розплавиться сир, та оформлювати подачу.

Схожі статті

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.